Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Λέσχη Ανάγνωσης Εκδόσεων Καλέντη

Ο Μάρτιος είναι ένας ξεχωριστός μήνας για τις Εκδόσεις Καλέντη, που εγκαινιάζουν την πρώτη τους Λέσχη Ανάγνωσης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε παρέες ανθρώπων που συναντιούνται, συνομιλούν και συνυπάρχουν γύρω από ένα βιβλίο. Ένα ζεστό και πάνω απ’ όλα βιβλιοφιλικό περιβάλλον, ο Πολυχώρος των Εκδόσεων Καλέντη –Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό, κοντά στον τερματικό σταθμό του Μετρό–, θα φιλοξενεί τις συναντήσεις μας, τις σκέψεις μας, τους προβληματισμούς μας. Τη βιβλιοπαρέα μας θα επισκέπτονται συγγραφείς, μεταφραστές, επιμελητές, εικαστικοί και όσοι εργάζονται με αγάπη και μεράκι για το βιβλίο, γι’ αυτή τη σπάνια και ανεκτίμητη συντροφιά.
Η Λέσχη Ανάγνωσης ξεκινά τις συναντήσεις της την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στις 18.00, στον Πολυχώρο των Εκδόσεων, Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό, 1ος όροφος, κοντά στο Μετρό (κατεύθυνση προς Αθήνα).
Σας προσκαλούμε στην πρώτη μας συνάντηση γνωριμίας, που είναι ανοιχτή για όλους και όλες. Με την παρουσία της θα μας τιμήσει η αγαπημένη μας συγγραφέας Αλκυόνη Παπαδάκη και όλοι μαζί θα επιλέξουμε ένα βιβλίο από το έργο της για να γίνει το πρώτο ανάγνωσμά μας.
Τους φίλους και τις φίλες της Λέσχης θα καλωσορίσει επίσης η Ελένη Γκίκα, συγγραφέας, δημοσιογράφος, βιβλιοκριτικός, η οποία θα καταθέσει την πολύτιμη πείρα της, καθώς και η Κέλλυ Ιωαννίδου, διευθύντρια μάρκετινγκ των Εκδόσεων Καλέντη. Τη Λέσχη Ανάγνωσης των Εκδόσεων Καλέντη θα συντονίζει η Βιβή Γεωργαντοπούλου.
Δηλώστε συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kalendis.gr ή στο τηλέφωνο 210 9638790 (ώρες: 10.00 έως 17.00).
 
Κέλλυ Ιωαννίδου
Διευθύντρια Μarketing
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΝΤΗ
Λ.Βουλιαγμένης 70
Ελληνικό   16 777
Τ 2109638790
F 2109638791
M 694-7005467
kioannidou@kalendis.gr
kelly.ioannidou@gmail.com
www.kalendis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου