Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Καλό Πάσχα με αγαπημένα βιβλία!

Facebook Twitter More...
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Το Πάσχα πλησιάζει και, όπως κάθε χρόνο, μας δίνεται μια καλή ευκαιρία να διαβάσουμε περισσότερα αγαπημένα βιβλία μαζί με τα παιδιά μας! Εξάλλου, το διάβασμα είναι μια αγαπημένη συνήθεια που οφείλουμε, γονείς και εκπαιδευτικοί, να μεταδώσουμε στην επόμενη γενιά με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.

Φέτος το Πάσχα διαλέγουμε φανταστικά βιβλία για τους μικρούς μας αγαπημένους και γινόμαστε μέρος της παιδικής παρέας, πηγαίνοντας μαζί κινηματογράφο, συμμετέχοντας σε απίθανες κατασκευές, ακόμη και μαγειρεύοντας με τα παιδιά μας νηστίσιμες λιχουδιές!

Για τα αγαπημένα μας βαφτιστήρια έχουμε φέτος μια πρωτότυπη και εντυπωσιακή πρόταση για το βράδυ της Ανάστασης: μια βιβλιο-λαμπάδα! Δύο φανταστικές περιπέτειες από τον κόσμο της ΨΑΡΟΣΟΥΠΑΣ του Γιώργου Λεμπέση, η ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ Νο 1 και η ΨΑΡΟΣΟΥΠΙΤΣΑ Νο 2, φόρεσαν τα πασχαλινά τους σε μια μοναδική συσκευασία με δώρο μια λαμπάδα και ένα απίθανο παζλ!


Και μετά το διάβασμα, τι καλύτερο από μια μαγική βραδιά στον κινηματογράφο, παρέα με τις ΝΕΡΑΪΔΕΣ της DISNEY στη νέα ταινία «Η Τινκερ Μπελ και οι Πειρατές», που βγαίνει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 20/4 (ανήμερα Πάσχα), μεταγλωττισμένη και σε 3D!



Αν, πάλι, ο καιρός δεν επιτρέψει πασχαλινές εξορμήσεις, έχουμε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να περάσετε δημιουργικά το χρόνο με τα παιδιά: φτιάξτε μαζί τους απίθανες ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ του Χρήστου Δημόπουλου ή ετοιμάστε μαζί το γιορτινό τραπέζι με εύκολες συνταγές για όλους!



Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας. Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο kids.teens@psichogios.gr με θέμα Newsletter Sxoliko Unsubscribe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου