Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Απρίλιος 2014

Facebook Twitter More...
Ο Απρίλης ξεκινάει με αστεία και αθώες φάρσες και γεμίζει τις μέρες μας με ανοιξιάτικη αύρα. Τα νέα μας βιβλία θα φτιάξουν ακόμη περισσότερο τη διάθεσή μας. Το ίδιο και η βράβευση των βιβλίων που αγαπήσαμε: Γι’ αυτό επισκεπτόμαστε το www.publicbookawards.gr και επιβραβεύουμε με την ψήφο μας το βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ που ξεχωρίσαμε στην προηγούμενη χρονιά σε κάθε κατηγορία έως 20 Απριλίου 2014 και αναδεικνύουμε εμείς τις πένες της χρονιάς!
Παράλληλα, στέλνουμε τα θερμότερα συγχαρητήριά μας στην Κώστια Κοντολέων, στην οποία απονεμήθηκε το Βραβείο Μετάφρασης του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ (Κύκλος Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου) για τη μετάφρασή της στο βιβλίο του Φίλιπ Πούλμαν ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΓΚΡΙΜ. Επίσης, ευχόμαστε στην αγαπημένη μας «Κυρία Φ» Φράνση Σταθάτου καλή επιτυχία για την υποψηφιότητά της για τα Κρατικά Βραβεία Παιδικού Βιβλίου, καθώς το βιβλίο της ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΓΙΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ επιλέχθηκε στη βραχεία λίστα στην κατηγορία Βιβλίου Γνώσεων για Παιδιά.
Η έκδοση του νέου βιβλίου του αγαπημένου συγγραφέα, ποιητή και στιχουργού Γιάννη Καλπούζου, Ο,ΤΙ ΑΓΑΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, είναι πλέον γεγονός και μας γεμίζει χαρά και περηφάνια! Σιγοτραγουδώντας τους στίχους του ομότιτλου τραγουδιού του Χριστόφορου Γερμενή με τη Γλυκερία, ταξιδεύουμε στις δεκαετίες 1960-1990 και στις πολλές «Ελλάδες», σε παράλληλη πορεία με έναν απόλυτο αλλά ταραχώδη έρωτα! Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο φως, που θ’ αφήσει εποχή και εγγυάται μια συναισθηματική πτήση κόντρα στη συναισθηματική πτώση των καιρών μας.
Ο αγαπημένος συγγραφέας μισού εκατομμυρίου αναγνωστών, Γιώργος Πολυράκης, επιστρέφει με το 15ο κατά σειρά μυθιστόρημά του, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Πάντα διεισδυτικός, ο Θεσσαλονικιός συγγραφέας δεν αφήνει ποτέ ασυγκίνητο το αναγνωστικό κοινό. Στο νέο του βιβλίο καταπιάνεται με το δίπολο του έρωτα και της απληστίας και εξυμνεί την εσωτερική ομορφιά.
Παράλληλα, η Μάρω Κερασιώτη δίνει το «παρών» με ένα εξαιρετικά δυνατό και σύγχρονο μυθιστόρημα-ψυχογράφημα: μια κόρη αποφασίζει να δολοφονήσει τη μητέρα της προκειμένου να την κληρονομήσει και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο την έχει οδηγήσει η Κρίση. Όμως, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ όλα ανατρέπονται…
Οι ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ είναι το δεύτερο δείγμα γραφής του Τζόναθαν Φράνζεν, ενός από τους σπουδαιότερους συγγραφείς παγκοσμίως, με το οποίο έρχεται ακόμη πιο κοντά στο θέμα που τον καθιέρωσε: την οικογένεια και τις σχέσεις των μελών της. Με το απαράμιλλο ύφος του, που μας θυμίζει άλλοτε Ντον ΝτεΛίλο και άλλοτε Τόμας Πίντσον, ο Φράνζεν μάς παρασύρει στους μεταφορικούς και κυριολεκτικούς κραδασμούς που συνταράζουν τη ζωή των ηρώων του.
Μαζί του διαβάζουμε ή ξαναδιαβάζουμε τον αγαπημένο Τζέιμς Τζόις, τον «πάντα Ιρλανδό, μα και πάντα εξόριστο» συγγραφέα του κόσμου, στο ΚΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΝ, το βιβλίο-γέφυρα ανάμεσα στον Οδυσσέα και το σχεδόν απροσπέλαστο έπος Η αγρύπνια των Φίνεγκαν.
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου ξεφυλλίζουμε τους προηγούμενους πολύ ενδιαφέροντες τίτλους της Κέιτ Φάιτζες, που καλύπτουν πολύ σημαντικές πλευρές της ζωής και των ρόλων που καλούμαστε να παίξουμε. Είτε είμαστε μέλος ενός ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ, είτε αναρωτιόμαστε τι σπρώχνει τους ανθρώπους στην ΑΠΙΣΤΙΑ, είτε γινόμαστε ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τα βιβλία της είναι γεμάτα με χρήσιμες συμβουλές που απαντούν σε καίρια ερωτήματα και προσφέρουν κάτι που έχουμε όλοι ανάγκη: λύσεις.
Αγαπάμε το ηλεκτρονικό βιβλίο και το στηρίζουμε με κάθε τρόπο! Στο site των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 900 e-books για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα! Για να λαμβάνετε τα νέα μας και τις προσφορές που αφορούν τα e-books, εγγραφείτε για να παραλαμβάνετε το ειδικό newsletter!
Η Άλισον Νόελ συνεχίζει να μας μαγεύει, καθώς ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ, το τρίτο μέρος της σειράς ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ, μας αφήνει με κομμένη την ανάσα με μια πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό, τον έρωτα και τον θάνατο! Στο πρώτο μέρος της νέας περιπετειώδους σειράς ΤΑ ΕΠΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ένα συνηθισμένο αγόρι αναγκάζεται να γίνει ήρωας παρά τη θέλησή του, προσπαθώντας να σώσει τον κόσμο στον οποίο ζούμε σήμερα - αλλά και τον εαυτό του. Τέλος, ο βραβευμένος συγγραφέας Ντέιβιντ Άλμοντ μάς συστήνει ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΙΡΑΝΧΑΣ, ένα βιβλίο ιδιαίτερο, γεμάτο σπιρτόζικο χιούμορ, που εξιστορεί το θάρρος που απαιτείται όταν προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα.
Ο αγαπημένος Χρήστος Δημόπουλος μας προσφέρει ένα εικονογραφημένο βιβλίο για την ΓΟΡΓΟΝΑ ΕΛΙΣΣΩ, μια γοργόνα αλλιώτικη από όλες τις άλλες, για την οποία ποτέ ως τώρα δεν είχε γραφτεί κάτι. Είστε έτοιμοι να μάθετε την ιστορία της;

Άλλη μια φορά ο Μερκούριος Αυτζής μας εκπλήσσει ευχάριστα με το ιδιαίτερο θέμα που επιλέγει να ασχοληθεί: στο ΤΡΕΛΟ ΜΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟ, ο Σούζας, το αμαξίδιο της Νανάς, εξομολογείται σε πρώτο πρόσωπο τις περιπέτειες που έχει ζήσει με τη φίλη του πηδώντας, τσουλώντας και ξεπερνώντας τα εμπόδια της πόλης.
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του!
Αυτό το μήνα, διαβάστε το νέο βιβλίο του Αχμέτ Αλτάν, ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου