Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας - 11 Μαΐου 2014

 Twitter More...
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Ο Μάιος είναι ο κατεξοχήν ανοιξιάτικος μήνας του χρόνου, μια πραγματική γιορτή της φύσης που στολίζεται με κάθε λογής λουλούδια για να υποδεχτεί το καλοκαίρι! Και δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το μήνα γιορτάζουμε το πρόσωπο που μας έφερε στη ζωή!
H Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας είναι μέρα εορτασμού της μητρότητας και ευχαριστιών προς τη μητέρα, με αρχαιοελληνική προέλευση. Στη σύγχρονη εποχή, η αμερικανίδα Άννα Μαρία Ριβς Τζάρβις ήταν εκείνη που είχε πρώτη την ιδέα να καθιερωθεί μια ιδιαίτερη ημέρα προς τιμή όλων των μητέρων. Οι αγώνες της ευοδώθηκαν στις 9 Μάιου του 1914, όταν ο αμερικανός πρόεδρος Γούντροου Ουίλσον υπέγραψε προκήρυξη, σύμφωνα με την οποία η Ημέρα της Μητέρας καθιερωνόταν ως εθνική εορτή τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου. Έκτοτε, πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη γιορτή που φέτος πέφτει στις 11/5, σας προτείνουμε βιβλία για κάθε ηλικία που μιλούν για την ομορφότερη σχέση, αυτή μεταξύ μητέρας και παιδιού!



Κάθε χρόνο τέτοια μέρα οι μαμάδες σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν την καθιερωμένη πλέον κάρτα με τις ευχές που τους γράφουν τα μικρά τους και γεμίζουν με δάκρυα χαράς! Φέτος ας τις εντυπωσιάσουμε με μια απίθανη κάρτα από τις ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ του Χρήστου Δημόπουλου! Κατεβάστε εδώ τις οδηγίες και δώστε στα παιδιά να φτιάξουν στις μαμάδες τους το τέλειο δώρο που θα τις κάνει πολύ περήφανες: μια χειροποίητη κάρτα με τη φωτογραφία τους!


Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας. Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο kids.teens@psichogios.gr με θέμα Newsletter Sxoliko Unsubscribe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου