Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Νικηφορός Βρεττάκος "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" - Σαράντος Σακελλάκος το ηχόραμα πάνω στη "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"

Ο Νικηφόρος Βρεττάκος είναι ο ποιητής, της αγάπης, της ειρήνης. Η ποίησή του έχει μέσα της τρία δυνατά στοιχεία,το οικουμενικό μήνυμα, την απλή γλώσσα και τον συναισθηματικό στίχο... και αυτό γιατί όπως έχει πεί και ο ίδιος...  "ό,τι έγραψα... πέρασε μέσα από την ψυχή μου".

                   "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"
Ηχόραμα, μια δημιουργία του Σαράντου Σακελλάκου πάνω στην μεγάλη ποιητική σύνθεση του Νικηφόρου Βρεττάκου, με πρώτη επίσημη προβολή στην Εθνική Πινακοθήκη στην Αθήνα, από το Υπουργείο Πολιτισμού και ακόμη με πολλές παρουσιάσεις σε αίθουσες Λόγου και Τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η φωτογραφία σαν έννοια τέχνης, διευρύνει τους ορίζοντες... της δημιουργίας. Όταν όμως η φωτογραφία (σε άλλη διάσταση), συναντιέται με το λόγο του Νικηφόρου Βρεττάκου... τότε συναντάμε μία Ελλάδα μοναδική.
Τα δύο αποσπάσματα που ακολουθούν κατωτέρω, στο youtube, είναι μέρη από το ηχόραμα, που δημιούργησε ο Σαράντος Σακελλάκος.
Στην "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" ο ποιητής, μίλαει για μία Ελλάδα μοναδική. Αν επιθυμείτε, προωθήστε τα δύο youtube, στους φίλους σας, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας, για να δουν μέσα από τους στίχους της "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ...", την Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε. Ήχος και εικόνα είναι σε υψηλή ανάλυση (HD). Απολαύστε το. 


Σαράντος Σακελλάκος    e-mail : newideas@on.gr

  

       v
YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου