Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα Νέα μας | Μάρτιος 2013


Bookmark and Share
Αγαπητοί αναγνώστες,

Καλό μήνα!

Ο Μάρτιος φέρνει την άνοιξη και μαζί πολλά κι ενδιαφέροντα νέα βιβλία για όλους όσοι επιθυμούν να κατακτήσουν νέους ορίζοντες!
Η Φανή Πανταζή, η συγγραφέας- έκπληξη της περσινής χρονιάς Μεταξία Κράλλη και η Χαρά Ανδρεΐδου με τα ολοκαίνουργια βιβλία τους υπόσχονται να μας φτιάξουν τη διάθεση με δυνατές ιστορίες που δε θα μπορούμε να αφήσουμε εύκολα πίσω μας!


Ο βραβευμένος με Booker Χάουαρντ Τζέικομπσον, μετά την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΝΚΛΕΡ, επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα για την αγάπη - την αγάπη για τη γυναίκα, τη λογοτεχνία, το γέλιο. Ας απολαύσουμε μία από τις πιο καλές στιγμές ενός από τους κορυφαίους συγγραφείς της εποχής μας. Η Τζότζο Μόις μας παρασύρει σε έναν έρωτα που θα μας σημαδεύσει ανεξίτηλα και θα μας συγκινήσει βαθιά, ενώ η Τζόντι Πίκο υπογράφει μια αξέχαστη ιστορία για τη φύση της οικογένειας, την αγάπη, την προστασία και τη δύναμη που προσφέρει, αλλά και το τίμημα που πρέπει ίσως να πληρώσουμε για να απολαύσουμε αυτά τα αγαθά. Πανηγυρίζουμε το γεγονός ότι η μαγευτική κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ από τον υπέροχο Ανγκ Λι άξια κέρδισε τα περισσότερα βραβεία Όσκαρ φέτος (4): Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας, Ειδικών Οπτικών Εφέ, Μουσικής, ενώ παράλληλα γιορτάζουμε με ΧΑΡΤΑΕΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΤΗΝ ΠΟΛΗ τα 10 χρόνια από το έτος πρώτης έκδοσης του ομότιτλου βιβλίου που κυκλοφορεί στο εξωτερικό σε επετειακή έκδοση. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο που αξίζει να διαβάσουμε όλοι, ενώ εξασφαλίσαμε για εσάς τον νέο πρόλογο εδώ!
Νέα crime βιβλία για κατά συρροή αναγνώστες: στο συλλογικό ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ δεκατέσσερις κορυφαίοι Έλληνες συγγραφείς υπογράφουν ιστορίες εγκλημάτων. Συνδυάζοντας μυθοπλασία και εγκληματολογία, ο μεγάλος Λέιφ Πέρσον ολοκληρώνει θριαμβευτικά την εμβληματική τριλογία του, ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, προτείνοντας μια οριστική απάντηση στο γρίφο γύρω από τη δολοφονία του Ούλοφ Πάλμε, ενώ ο Γενς Λαπίντους, με το δεύτερο μέρος της σειράς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ΝΟΥΑΡ, επιβεβαιώνει πανηγυρικά τις προσδοκίες και προωθεί τη σκανδιναβική αστυνομική λογοτεχνία σε ένα άλλο επίπεδο. Παράλληλα, τρεις παλιοί και αγαπημένοι τίτλοι του πατριάρχη της σουηδικής αστυνομικής λογοτεχνίας, Χένινγκ Μάνκελ, επανακυκλοφορούν με νέα μειωμένη τιμή! Αναζητήστε τους!

Πώς ανθίζουν οι πληγές; Πώς καταργείται ο θάνατος; Πώς γράφεται μια ιστορία αγάπης την ώρα του πιο μεγάλου μακελειού;
Ο Κυριάκος Μαργαρίτης γράφει ένα μυθιστόρημα για την αγωνία μιας γενιάς να μείνει ζωντανή μες στη μιζέρια, μια ιστορία για τον επικίνδυνο ρεαλισμό της ζωής ενάντια στον ασφαλή ρομαντισμό του θανάτου, αλλά και για την αλήτικη αυθάδεια της γάτας ενάντια στο νικηφόρο βρυχηθμό του λιονταριού.

Ο δημοσιογράφος Μάικλ Τζ. Κέισι κάνει λόγο για την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ένα βιβλίο που μας αφορά όλους, ενώ η Κρίστια Φρίλαντ μας συστήνει τους ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ, το βιβλίο που έλειπε από την πολιτική συζήτηση της εποχής μας. Μη χάσετε δύο πολιτικοοικονομικά βιβλία που, στην περίοδο της κρίσης, λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας των γνωστών βιβλίων Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι και Η ευτυχία είναι απόφαση, μας δίνει ιδέες για το πώς να ξεκαθαρίσουμε όσα έχουμε συσσωρεύσει στον εαυτό μας, στις σχέσεις μας, στα οικονομικά μας, στην εργασία μας και αλλού. Αν απαλλαγούμε από τα περιττά, τα άχρηστα, τα αρνητικά, θα γίνουμε πιο ανάλαφροι και θα λειτουργούμε καλύτερα. Ένα βιβλίο-οδοστρωτήρας, που μας βοηθάει μέσα από μια γενναία μπουγάδα να ξεπλύνουμε τη σκόνη μέσα μας και έξω, ώστε να λάμψει η ουσία της ζωής μας.

Ένα e-book είναι πάντα μαζί σας! Ξεκινήστε να διαβάζετε στον υπολογιστή σας, συνεχίστε την ανάγνωση στο tablet σας και ολοκληρώστε τα αγαπημένα σας e-books ακόμη και στο κινητό σας. Πλήθος επιλογών σάς περιμένει στο www.psichogios.gr/ebooks, με περισσότερους από 700 τίτλους για κάθε προτίμηση και ηλικία.
Επτά νέοι τίτλοι για ηλικίες από 3 έως 11 ετών από τα… γευστικότατα και ολόφρεσκα ΦΡΟΥΤΑ μας θα οξύνουν τη φαντασία των παιδιών και θα αποτελέσουν μια πρωτότυπη μαθησιακή εμπειρία για το σπίτι ή το σχολείο.
Με την ευκαιρία της επετειακής έκδοσης του Καπετάν Τρεμούλα, ας αποδώσουμε τιμές στον Ότφριντ Πρόισλερ, ο οποίος απεβίωσε πρόσφατα.
Ο ΟΤΦΡΙΝΤ ΠΡΟΪΣΛΕΡ γεννήθηκε στη Βοημία το 1923. Θεωρείται ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς βιβλίων για παιδιά. Περισσότερα από 50 εκατομμύρια αντίτυπα από τα βιβλία του έχουν πουληθεί παγκοσμίως ενώ αυτά έχουν μεταφραστεί σε 55 γλώσσες και έχουν τιμηθεί με πολλά βραβεία και επαίνους.


Με χαρά ανακοινώνουμε ότι η Μαρί Κυριακού και ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών Μάικ ο Φασολάκης ανήκουν πλέον στο εκδοτικό δυναμικό μας! Tο νέο βιβλίο βασίζεται στην ομώνυμη θεατρική παράσταση και συνοδεύεται από απίθανο CD με την αφήγηση του παραμυθιού από τη Μαρί Κυριακού και τους ηθοποιούς της παράστασης στους ρόλους των ηρώων.


Μαγειρέψτε, κουρδίστε ή απολαύστε την κλασική μυθολογία με αφήγηση, μαζί με τα παιδιά σας! Δώρο από εμάς μερικές συνταγές από το βιβλίο 1, 2, 3, Μαγειρεύουμε!
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου