Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Μάρτιος 2013 Νο 2


Bookmark and Share
Αγαπητοί αναγνώστες,

Η άνοιξη είναι προ των πυλών και την υποδεχόμαστε με τη δεύτερη σειρά της εκδοτικής μας παραγωγής αλλά και με μια συνταγή για ανοιξιάτικα μπουρέκια λαχανικών του Master Chef Γιάννη Λουκάκου από το βιβλίο ΨΩΜΙ & ΑΛΑΤΙ!
Η Σόφη Θεοδωρίδου μας διηγείται την ιστορία ενός απόλυτου έρωτα σε ταραγμένα χρόνια, όταν η ομορφιά θεωρείτο αμαρτία κι οι πράξεις και τα λόγια των ανθρώπων συναγωνίζονταν σε αγριότητα τα πεδία των μαχών. Ο Θοδωρής Παπαθεοδώρου μας οδηγεί σε ανεξιχνίαστες διαδρομές μεταξύ Αθήνας και Αλεξάνδρειας, αφηγούμενος φόνους σχεδόν ποιητικούς… Καβαφικούς φόνους.

Τι κι αν η άνοιξη έρχεται; Ο Κουρτ Βαλάντερ βρίσκεται στο φθινόπωρο της ζωής του. Στο κατώφλι των γηρατειών του, δεν έχει άλλη επιλογή από το να βρεθεί αντιμέτωπος με τον πιο σκληρό αντίπαλο: τον ίδιο τον εαυτό του. Μη χάσετε το τελευταίο βιβλίο με πρωταγωνιστή τον Κουρτ Βαλάντερ, αλλά και παλαιότερους αγαπημένους τίτλους του Χένινγκ Μάνκελ, που επανακυκλοφόρησαν σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή. Παράλληλα, επανακυκλοφόρησε και το ΜΟΙΡΑΙΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ της Nicci French με νέο εξώφυλλο.
Στο νέο βιβλίο του Γιώργου Μανιώτη με φόντο τη σύγχρονη Ελλάδα, μια αγράμματη γυναίκα καταγγέλλει τον υλιστή Νεοέλληνα. Ο Φίλιππος Φιλίππου μάς προσφέρει ένα σημαντικό μυθιστορηματικό χρονικό με σκηνές από τον πολεμικό και τον ερωτικό βίο του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ενώ ο Κυριάκος Μαργαρίτης γράφει ένα μυθιστόρημα για την αγωνία μιας γενιάς να μείνει ζωντανή μες στη μιζέρια, μια ιστορία για τον επικίνδυνο ρεαλισμό της ζωής ενάντια στον ασφαλή ρομαντισμό του θανάτου.


Ο διδάκτωρ ψυχολογίας και διακεκριμένος ψυχαναλυτής-συγγραφέας Γιώργος Πιντέρης γράφει ένα βιβλίο γεμάτο επιστημονικό χιούμορ, δείχνοντάς μας απλούς τρόπους να αντιμετωπίσουμε τα ψυχοσωματικά προβλήματά μας με αντίδοτο τη χαρά! Λίγη καθημερινή τρέλα είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να έχουμε τη σωματική και την ψυχική μας υγεία!

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του γνωστού βιβλίου Όχι πια sex, μόνο φίλοι, υπογράφει ένα βιβλίο-οδοστρωτήρα, που μας βοηθάει μέσα από μια γενναία μπουγάδα να ξεπλύνουμε τη σκόνη μέσα μας και έξω, ώστε να λάμψει η ουσία της ζωής μας.

Ο Μάριο Αλόνσο Πουτζ μας παροτρύνει να βρούμε ξανά τον εαυτό μας, να τον επαναπροσδιορίσουμε, να προβούμε στις επιλογές εκείνες που σταδιακά θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα με ένα βιβλίο-χάρτη που θα μας καθοδηγήσει σ’ αυτό το εσωτερικό ταξίδι!


Με πάνω από 700 τίτλους σε e-book, η ηλεκτρονική ανάγνωση κερδίζει κάθε μέρα νέους φίλους! Μπείτε στην ηλεκτρονική μας συντροφιά στο facebook και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα που αφορούν την ανάγνωση σε νέα διάσταση! Και για όσους δεν… μπορούν να περιμένουν, γνωρίζατε ότι πλέον μπορείτε να προπαραγγείλετε και τα e-books μας;
Στο τελευταίο βιβλίο της συναρπαστικής «μαγικής» τριλογίας Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, η Λ. Τζ. Σμιθ υπόσχεται μια θεαματική αναμέτρηση του Καλού και του Κακού γεμάτη ανατροπές, ενώ η Τζόσλιν Ντέιβις στο δεύτερο μέρος της τριλογίας ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΣΚΟΤΑΔΙ βάζει τη Σκάι σε νέες περιπέτειες γεμάτες έρωτα και προδοσία.

Η γνωστή ξερόλα Ξενέρωτη είναι και πάλι εδώ για να μας κάνει να γελάσουμε με τις περιπέτειές της! Και η Σοφία η Κουτσομπόλα πάει στην κατασκήνωση, αλλά δε σταματάει το… κουτσομπολιό ούτε εκεί! Μη χάσετε δύο ξεκαρδιστικά, υπέροχα βιβλία!

Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου