Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Εκδόσεις Πατάκη - Δεκέμβριος - Ο Μήνας του Βραβείου Αναγνωστών

Αγαπητοί φίλοι,
Καλό μήνα. Μπήκε ο Δεκέμβρης και μεταξύ των άλλων που μας έρχονται στο νου είναι και η καταληκτική ημερομηνία για τη συμμετοχή του κοινού στο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ του ΕΚΕΒΙ.
Στις 6 Δεκεμβρίου λήγει η ψηφοφορία.
Στις Εκδόσεις Πατάκη χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του μυθιστορήματος Ανίσχυρος Άγγελος του Μάνου Κοντολέων, ειδικά επειδή ο συγγραφέας έχει πολύχρονη θητεία στην εφηβική λογοτεχνία.
Ελπίζουμε να προλάβετε κι εσείς να το διαβάσετε και να συμμετάσχετε στην ψηφοφορία.
Για όσους φίλους προτιμούν την ευελιξία της ηλεκτρονικής έκδοσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι διατίθεται και σε E-BOOK (epub) από το http://www.patakis.gr/ και από όλα τα συνεργαζόμενα ψηφιακά βιβλιοπωλεία.
Για να ψηφίσετε τον Ανίσχυρο Άγγελο του Μάνου Κοντολέων, χρειάζεται να στείλετε από το κινητό σας ΒΑ 5 στο 54160.
Ο Ανίσχυρος άγγελος του Μάνου Κοντολέων είναι ένα μυθιστόρημα που μιλά για την ευθύνη. Τη συλλογική, μα και την ατομική. Μα ακόμα μιλά και για τις ενοχές – αυτές που μας δημιουργούν οι δικές μας πράξεις, αλλά και όσες τυχόν φτάνουν σ’ εμάς μέσα από τις πράξεις των άλλων, δικών μας ή τρίτων. Γραμμένο με τρόπο ρεαλιστικό, με δομή που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, με χρήση εξωκειμενικών αναφορών, το βιβλίο κεντρίζει το συναίσθημα του αναγνώστη, μα κυρίως τον μυεί σε έναν άλλο τρόπο ανάγνωσης της καθημερινότητας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Έλενα Πατάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου