Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης - Δημιουργική Γραφή - ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση
Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης
Δημιουργική Γραφή
ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Επιστημονικά Υπεύθυνοι:
Κ.Δ.Ντίνας, Καθηγητής, τηλ.2385055091, kdinas@uowm.gr ,
Τριαντάφυλλος H. Κωτόπουλος, Επικ.Καθηγητής, τηλ. 2385055125, tkotopou@uowm.gr
Στα πλαίσια της Δομής Δια Βίου Μάθησης του ΠΔΜ θα πραγματοποιηθούν το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 Προγράμματα Επιμόρφωσης: 
«Δημιουργική Γραφή» στα Γιάννενα.
«Δημιουργική Γραφή» στη Θεσσαλονίκη
«Δημιουργική Γραφή στην εκπαίδευση» στη Θεσσαλονίκη
Ανακοινώνεται πως δίνεται παράταση στην κατάθεση των αιτήσεων μέχρι 3 Ιανουαρίου. Τα προγράμματα της Θεσσαλονίκης θα διαρκέσουν 70 ώρες και των Ιωαννίνων 72, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιανουάριο και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις 15 Δεκεμβρίου.

Στο πρόγραμμα θα διδάξουν καθηγητές  ΑΕΙ, ειδικοί επιστήμονες, ερευνητές  με επαρκή ερευνητική ή συγγραφική ή εν γένει επιστημονική δραστηριότητα, αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, εξωτερικοί συνεργάτες, συγγραφείς, ποιητές και σεναριογράφοι. Το πρόγραμμα επιμόρφωσης απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με την παραγωγή λόγου και τη λογοτεχνία, είτε ως συγγραφέας είτε ως αναγνώστης, ανεξάρτητα από τις προηγούμενες σπουδές του.
Αιτήσεις θα κατατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση dimgr.diaviou@gmail.com ή μέσω της φόρμας https://docs.google.com/forms/d/1ulOoClKNomMiU5UyrdJortwhj0JKrWUzM2kTjsBELsI/edit#
Για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι/ες να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης, τα μαθήματα και οι πρακτικές θα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα σε επιλεγμένο χωρο που θα ανακοινωθεί. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 400 ευρώ που καταβάλλεται μέσω της Επιτροπής Ερευνών στον λογαριασμό του ΠΔΜ σε δύο δόσεις, μια προκαταβολή 200 ευρώ με την εγγραφή και μια δεύτερη δόση 200 ευρώ μέσα στο πρωτο δεκαπενθήμερο του δεύτερου μήνα.

Πληροφορίες
Άννα Π. Βακάλη, τηλ. 2385055152, 6945965782, e-mail: avakali@otenet.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου