Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Δεκέμβριος 2013


Αγαπητοί αναγνώστες,
Ο Δεκέμβριος μας προσφέρει ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και διάβασμα, και οι νέες κυκλοφορίες μας είναι ένα θαυμάσιο δώρο τόσο για τους αγαπημένους μας όσο και για εμάς τους ίδιους!
Με πολύ μεγάλη χαρά σας θυμίζουμε τέσσερα σημαντικά έργα ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της νεοελληνικής λογοτεχνίας, του Αντώνη Σαμαράκη, και σας προσκαλούμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο αφιέρωμα που θα γίνει προς τιμήν του. Για το έργο του θα μιλήσουν οι: Βασίλης Βασιλικός (συγγραφέας), Γιάννης Ξανθούλης (δημοσιογράφος - συγγραφέας), Λευτέρης Παπαδόπουλος (δημοσιογράφος - στιχουργός), Τίτος Πατρίκιος (ποιητής - πεζογράφος), Έλλη Στάη (δημοσιογράφος), Παναγιώτης Τέτσης (ζωγράφος) και Σεραφείμ Φυντανίδης (δημοσιογράφος). Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Άγγελος Αντωνόπουλος & Κατερίνα Λέχου.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου ενώ στον χώρο θα λειτουργεί έκθεση. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη έκδοση των βιβλίων της σειράς MUST READ, δύο νέοι τίτλοι έρχονται να προστεθούν στη συλλογή μας: η μυστηριώδης ΧΙΜΑΙΡΑ του αρχαιολόγου-συγγραφέα Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι, μετρ της ιστορικής περιπέτειας, και ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ του Ντενί Γκετζ, ο οποίος, με φόντο τις συνωμοσίες και τους έρωτες της Αυλής των Πτολεμαίων, αποδίδει μυθιστορηματικά το χρονικό της πρώτης μέτρησης της Γης από τον Ερατοσθένη.

Μαζί με το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο της σειράς του Σιλβέν Ρεϊνάρ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ακόμη τρεις τίτλοι, γεμάτοι πάθος και αισθησιασμό, θα χρωματίσουν τις βραδινές αναγνώσεις μας με το κόκκινο του πάθους, το κόκκινο της τουλίπας
H ηλεκτρονική μας παρέα μεγαλώνει! Όχι μόνο σε τίτλους -πάνω από 800 e-books!- αλλά και σε φίλους! Γίνετε κι εσείς φίλοι μας στο facebook page που έχουμε αποκλειστικά για τα e-books και διεκδικήστε ένα Samsung Galaxy Note 3 με τα αγαπημένα σας e-books στην απίθανη κλήρωσή μας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου