Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Βιβλία για Χρόνια Πολλά!

Facebook Twitter More...
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Ο κρύος χειμώνας μπορεί να έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, ωστόσο εμείς οφείλουμε να παραμένουμε αισιόδοξοι! Τι πιο ευχάριστο από τις γιορτές που πλησιάζουν και θα δώσουν σε όλους μας περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστούμε, αλλά και να «ταξιδέψουμε» διαβάζοντας ένα βιβλίο!

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, με περισσότερα από 3.000 βιβλία και πάνω από 800 e-books, θα βρείτε βιβλία παιδικής και νεανικής λογοτεχνίας, που ικανοποιούν τις υψηλότερες αναγνωστικές απαιτήσεις, για να συμπεριλάβετε στις προτάσεις βιβλίων προς τους μαθητές του σχολείου σας!

Ειδικά ενόψει της εορταστικής περιόδου, σας προτείνουμε τις πρόσφατες εκδόσεις μας και τις επιλογές μας για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και τάξη:
Και μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε το site μας www.psichogios.gr, για να μαθαίνετε τα πάντα για τα βιβλία και τους συγγραφείς μας, μέσα από book videos, κριτικές αναγνωστών, συνεντεύξεις, δημοσιεύματα, και να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας μέσα από τις εκδηλώσεις και τα blogs τους. Eπιπλέον, σε ειδική ενότητα στο site μας (www.psichogios.gr > Σχολεία - Εκπαιδευτικοί > Εκπαιδευτικά Προγράμματα στα Σχολεία) μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δράσεις φιλαναγνωσίας και τις διαδραστικές εκδηλώσεις που μπορούμε να συνδιοργανώσουμε στο σχολείο σας, να περιηγηθείτε ανάμεσα στα βιβλία της σειράς «Φρούτα» (www.psichogios.gr/frouta) και να κατεβάσετε εκπαιδευτικό υλικό για κάθε βιβλίο μας.
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με ένα μοναδικό δώρο! Κάντε κλικ εδώ για να μπείτε στην κλήρωση για 5 Ημερολόγια Τοίχου WWF για το έτος 2014!
Όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Γι’ αυτό και ολοκληρώνουμε ευχάριστα την επικοινωνία μας με μια πρόσκληση! Σας προσκαλούμε να αξιοποιήσετε τις προτάσεις μας και ταυτόχρονα να μοιραστείτε μαζί μας τις ιδέες και τις ανάγκες σας, με στόχο να δώσουμε μια νέα προοπτική στη νέα χρονιά!

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας. Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε a href="mailto:unsubscribe@psichogios.gr?subject=Newsletter%20Sxoliko%20Unsubscribe" target="_blank"> ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr με θέμα Newsletter Sxoliko Unsubscribe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου