Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Εκδόσεις Ψυχογιός - ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΟΡΘΙΟΙ!


Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ -- Να σηκωθούμε όρθιοι: η επανάσταση της κοινής λογικής -- Γιώργος Ν. Πολίτης .
Το δίλημμα «αριστερά ή δεξιά» έχει νόημα μόνο στις αναπτυγμένες κοινωνίες. Η δική μας βρίσκεται σε προηγούμενο στάδιο. Είναι βυθισμένη στον Μεσαίωνα του παραλογισμού. Πρώτα πρέπει να ξεφύγει από αυτόν και μετά να αναζητήσει αριστερότερους ή δεξιότερους δρόμους. Μόνο αν, ως κοινωνία, επαναφέρουμε τη λογική στη ζωή μας, θα μπορέσουμε να σηκωθούμε όρθιοι. Αυτό είναι το πολιτικό πρόταγμα της εποχής.

Ο Επίκουρος καθηγητής Κοινωνικής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γιώργος Ν. Πολίτης, δηλώνει ότι «στον τόπο που γέννησε τη Λογική, κυριαρχεί ο παραλογισμός» και μας δείχνει πώς να τον νικήσουμε.
Περισσότερα στοιχεία για το βιβλίο: http://www.psichogios.gr/site/Books/s...
Αγορά βιβλίου: http://www.psichogios.gr/site/Users/a...


Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ-Η Φόρμουλα: 130 χρυσοί νόμοι επιτυχίας στη ζωή-Κωνσταντίνος Ποδότας 

Η ΦΟΡΜΟΥΛΑ δεν είναι κάποιο μυστικό: αν κοιτάξουμε προσεκτικά, θα δούμε πως διέπει τα επιτεύγματα των πιο επιτυχημένων ανθρώπων παγκοσμίως.

Αυτό το βιβλιαράκι, που συγκεντρώνει το Απόσταγμα της Φόρμουλας στους 130 Χρυσούς Νόμους της Επιτυχίας, σε καλεί να το ξεφυλλίσεις ώστε να αλλάξεις και τη δική σου ζωή. Ανακάλυψε μαθήματα ζωής πάνω σε θέματα οικονομικών, καριέρας, σχέσεων, επιχειρηματικότητας, δημιουργίας πλούτου, επικοινωνίας, πωλήσεων, συνηθειών των επιτυχημένων, αλλά και τον τρόπο που θα ξεκινήσεις κι εσύ.


Περισσότερα στοιχεία για το βιβλίο:
http://www.psichogios.gr/site/Books/s...
Αγορά βιβλίου:
http://www.psichogios.gr/site/Users/a...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου