Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Μάιος 2014

Facebook Twitter More...

Ο Μάιος έφτασε δυναμικά και αιφνιδιαστικά. Ένα βιαστικό μαγιάτικο στεφάνι και μετά προεκλογική φρενίτιδα, φορολογικές δηλώσεις, Πανελλαδικές Εξετάσεις αλλά και μικρότερα «σημαντικά» θέματα, Eurovision, Champions League, η σιλουέτα μας για το καλοκαίρι που έρχεται, η προσμονή των διακοπών που πλησιάζουν, όλα μας κάνουν να χορεύουμε στον τρελό ρυθμό τους. Ας τραβήξουμε… χειρόφρενο για μερικές στιγμές, ας αποδράσουμε στην ηρεμία της ανοιξιάτικης βεράντας μας ή ας κάνουμε μια πρώτη βόλτα στις ακόμα γαλήνιες παραλίες με μερικά από τα πλέον αναμενόμενα βιβλία της χρονιάς, και σίγουρα στην επιστροφή μας θα φαντάζουν όλα καλύτερα!
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου υπογράφει το συγκλονιστικότερο μυθιστόρημά της μέχρι σήμερα και μας οδηγεί στο ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ, στον ζοφερό μικρόκοσμο μιας οικογένειας που κρύβει ένοχα μυστικά. Ένα βιβλίο-γροθιά στο στομάχι, ειλικρινές και σκληρό, καυστικό σχόλιο για την κακοποίηση των γυναικών και των παιδιών, μέρος των εσόδων του οποίου θα διατεθούν για την ανακούφιση αυτών των ψυχών που τόσο έχουν υποφέρει. Η Λένα Μαντά, πάλι, κεντρίζει την περιέργειά μας από το εξώφυλλο ακόμα. Μας εκπλήσσει ευχάριστα προσφέροντάς μας μια αστυνομική περιπέτεια με ερωτικές πινελιές, η οποία είναι φτιαγμένη με όλα τα γνώριμα υλικά που αγαπά το πιστό κοινό της. Με ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ υπόσχεται να ξεκλειδώσει το μυαλό και την ψυχή μας και να αφηγηθεί ακόμα μια ιστορία που θα χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μας. Στα ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ο ρομαντικός λυρισμός της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη μας μεταφέρει στο ειδυλλιακό περιβάλλον της Λίμνης Κερκίνης, με όχημα μια ιστορία δύο δίδυμων κοριτσιών που η μοίρα τα χώρισε και η τύχη έκανε τις ζωές τους να διασταυρωθούν ξανά. Μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα που υμνεί την αγάπη και τον έρωτα, «την αναπνοή του Θεού πάνω στη γη».
Καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, η ανάγκη μας για αλλαγή εσωτερικά και εξωτερικά γίνεται μεγαλύτερη από ποτέ. «Ο κόσμος είναι αυτό που σκέφτεσαι πως είναι, οπότε σκέψου διαφορετικά και η ζωή σου θα αλλάξει», μας προτείνει ο Πολ Άρντεν. Το νέο του βιβλίο ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ, που είναι ήδη διεθνές bestseller, αποτελεί μια ένεση αισιοδοξίας και έναν οδηγό για να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητές μας στο επαγγελματικό τερέν και όχι μόνο. Και καθώς στον νέο δυναμικό μας εαυτό ταιριάζει μια κομψή και ελκυστική εμφάνιση, ας διαβάσουμε με προσοχή τη ΔΙΑΙΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΕΡΩΝ, το βιβλίο που υπόσχεται να κάνει εκείνα τα περιττά κιλά να φαντάζουν μακρινό παρελθόν.
Για όσους αγαπούν την άνεση της ανάγνωσης από το iPad ή το tablet τους, αυτό τον μήνα προτείνουμε το νέο συναρπαστικό βιβλίο του συγγραφέα, δημοσιογράφου και ακτιβιστή Αχμέτ Αλτάν ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μάλιστα, θα έχουμε την ευκαιρία μιας προσωπικής επαφής με τον συγγραφέα, καθώς στις 14 Μαΐου επισκέπτεται τη χώρα μας μαζί με τον βραβευμένο με Booker Χάουαρντ Τζέικομπσον για μια μοναδική λογοτεχνική συζήτηση για τον Θεό και τη λογοτεχνία. Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΙΝΚΛΕΡ είναι ένα βιβλίο που αξίζει να διαβάσουμε όλοι! Το φλέγον θέμα ΑΠΙΣΤΙΑ αποτελεί για όλους μας μια δυνητική πραγματικότητα, και το βιβλίο αυτό έρχεται να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Τέλος, το πρώτο βιβλίο της τριλογίας του Γιώργου Ν. Μανιάτη Η ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 - Η ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ αποτελεί ένα συγκλονιστικό οδοιπορικό μιας οικογένειας στα χρόνια που η Ελλάδα άλλαξε δραματικά, ενώ ο συγγραφέας είναι από τις νέες πένες που αξίζει να ανακαλύψουμε.
Για τους έφηβους αναγνώστες μας, προτείνουμε το 9ο βιβλίο της αγαπημένης τους σειράς έρωτα και τρόμου VAMPIRE DIARIES - OΙ ΚΥΝΗΓΟΙ 2: ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ. Εξαφανίσεις, μυστικά και νέες γνωριμίες σε ένα βιβλίο που υπόσχεται να μας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι το τέλος του. Ο Λέμονι Σνίκετ ρωτά για δεύτερη φορά ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ και μας οδηγεί σε νέες περιπέτειες και απροσδόκητες καταστάσεις στο νέο βιβλίο της αγαπημένης σειράς: ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;
Για τους μικρούς βιβλιοφάγους φίλους μας, η Κατερίνα Μουρίκη μας συστήνει τον Άρη και τον Διομήδη, δυο δίδυμα αλλά πολύ διαφορετικά αδέλφια στο νέο βιβλίο της ΕΝΑΣ ΣΠΕΣΙΑΛ ΗΡΩΑΣ, φωτίζοντας το ευαίσθητο θέμα των αυτιστικών παιδιών και των ιδιαίτερων δυνατοτήτων τους. Καθώς πλησιάζει η γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, τέλος, το βιβλίο του Μάκη Τσίτα για τον μικρό Χρήστο, που έμαθε το ποίημά του ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ, θα εμπνεύσει και θα δώσει θάρρος στους μικρούς μας φίλους.
Με δύο νέα βιβλία και δύο ανατυπώσεις παλαιότερων πολύ αγαπημένων τίτλων εμπλουτίζουμε την συλλογή εικονογραφημένων βιβλίων μας για παιδιά έως τεσσάρων ετών. Απολαύστε τα μαζί με τα παιδιά σας και κεντρίστε την φαντασία τους!
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του!br /> Αυτό το μήνα, διαβάστε το νέο βιβλίο της Σοφίας Βόικου, ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑΣ!
Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας..br /> Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου