Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Facebook Twitter More...
«H μητρική αγάπη είναι το καύσιμο που ωθεί ένα συνηθισμένο άτομο να καταφέρει το ακατόρθωτο».
Μάριον Κ. Γκάρετι

Μητέρα. Μια λέξη που περικλείει τόσες άλλες: αγάπη χωρίς όρους και όρια, αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, υποστήριξη, ενθάρρυνση, γενναιοδωρία. Η Γιορτή της Μητέρας, που και φέτος πλησιάζει, δεν είναι παρά μια αφορμή για να δείξουμε σε έναν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας την αγάπη και την εκτίμησή μας, και να έρθουμε πιο κοντά.

Ας δούμε τη φετινή γιορτή της μητέρας σαν μια ευκαιρία να πούμε στις μοναδικές γυναίκες της ζωής μας ότι η προσφορά τους δεν είναι αυτονόητη ούτε δεδομένη! Για όλους εμάς, που επιθυμούμε μαζί με τη ζεστή αγκαλιά μας και την αγάπη μας να χαρίσουμε στη μητέρα μας ένα όμορφο δώρο, αλλά και για τις μητέρες που αναζητούν έμπνευση, ψυχαγωγία και χαλάρωση ετοιμάσαμε το πιο όμορφο μπουκέτο βιβλίων!

Αποκλειστικά για τη Γιορτή της Μητέρας και εάν είστε κάτοικος Ελλάδας, σας προσφέρουμε με δωρεάν μεταφορικά την παράδοση των βιβλίων στον χώρο που επιθυμείτε εντός 1-2 εργάσιμων ημερών! Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας από 6 έως 11 Μαΐου και επωφεληθείτε της προσφοράς μας, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό PSI-MOTHER14.




Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου