Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Bιβλία με Xιούμορ από τα Βιβλιοπωλεία ΦΛΩΡΑΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ

www.florasfun.gr ό,τι καλύτερο στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία
αγοράστε τα αγαπημένα σας βιβλία ηλεκτρονικά ή επισκεφθείτε ένα από τα Βιβλιοπωλεία Φλωράς και κερδίστε πόντους και ακόμα καλυτερες τιμές σαν μέλη του ΦΛΩΡΑΣ BOOK CLUB
Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!!!
Για να υποδεχθούμε τον νέο χρόνο με χαμόγελα, είπαμε να συγκεντρώσουμε βιβλία με χιούμορ,νεα και παλιότερα για να επιλέξετε ένα χαρούμενο βιβλίο να σας ευθυμίσει!! 
Καλή ανάγνωση! 

Συγγραφέας: Μωύσογλου Γιώργος                            Εκδόσεις Δυάς εκδοτική
Είμαι η Εύα η Πεθερόπληκτη και διαβάζοντας την ιστορία μου θα γελάσετε...μέχρι δακρύων πώς κατάφερα και έκανα τη κακιά πεθερά μου από στρίγκλα...αρνάκι!
Τον σκληρό αγώνα που έδωσα μέχρις εσχάτων για να απαλλάξω το σβέρκο μου από το ζυγό της και να σώσω το γάμο μου που καρκινοβατούσε εξ αιτίας της και πώς αντιμετώπισα το οιδιπόδοιο σύμπλεγά της που είχε με τον κανακάρη της!
Φίλες μου Πεθερόπληκτες αλλά κι εσείς που έχετε όπως λέτε...καλές πεθερές ή πρόκειται να αποκτήσετε πεθερές διαβάστε την ιστορία μου γιατί θα σας βοηθήσει και στο δικό σας αγώνα απελευθέρωσης από το σύνδρομό της.
Και μη ξεχνάτε ποτέ πως και οι Πεθερόπληκτες... έχουν ψυχή!
Τιμή florasfun: 15,07€

Συγγραφέας: Μάνος Βουράκης                                   Εκδόσεις Ωκεανίδα
O Τζες μαζεύει δώδεκα εντυπωσιακές μαθήτριες κι αρχίζει να περιπλανιέται στην υφήλιο διδάσκοντας μεγάλες αλήθειες για την ψηφιακή ευσέβεια, το θρησκευτικό μάνατζμεντ και το ντιζάιν εσωτερικών κόσμων, φιλοδοξώντας να εντάξει δυναμικά τη θρησκεία στο γήινο λάιφ στάιλ. Οι παγκόσμιες ισορροπίες ανατινάσσονται και η ιστορία του πολιτισμού ξαναγράφεται - ψηφιακά αυτή τη φορά.
Το Παρίσι μετατρέπεται σε μοντέρνους Αγίους Τόπους, το Hotel Ritz σε μια άνετη και λειτουργική φάτνη, ενώ ο Τζωρτζ Μπους θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για Ηρώδης. Τελικά ο μικρότερος θεάνθρωπος εξελίσσεται στον απόλυτο σταρ. Δίνει συνεντεύξεις στην τηλεόραση, φωτογραφίζεται για την Vogue και ερωτεύεται μια ασήμαντη πιτσιρίκα.
Ο Πανάγαθος στον ουρανό παθαίνει εγκεφαλικό μ' όλ' αυτά που συμβαίνουν "εκεί κάτω", ανακαλύπτοντας με τρόμο το αυτονόητο: ότι όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, ολόκληρο το σύμπαν κάνει την πάπια! - και ότι με το σταυρό στο χέρι δεν καταφέρνεις πλέον τίποτα αν ο σταυρός δεν είναι Cartier.
Τιμή florasfun: 16,43€

Συγγραφέας: Σωκράτης Αντωνίου                               Εκδόσεις Άγκυρα
Ένα σατιρικό εγκώμιο στην αντρική ανωριμότητα. Ουσιαστικά μια έμμεση παραδοχή της  γυναικείας υπεροχής.
Ο αφηγητής, ένας τριανταπεντάχρονος εργένης, κάνει τον απολογισμό της μέχρι τώρα ζωής του. Με χιούμορ και αυτοσαρκασμό προσπαθεί να εξιχνιάσει τους λόγους που δεν κατάφερε να στεριώσει σε καμία σχέση. Όλα όσα έχει κάνει του φαίνονται σωστά. Όλα όσα έκαναν εκείνες είναι ή άστοχα ή ακατανόητα. Αλλά, από τη στιγμή που αρχίζει να ψάχνεται, πέφτει διαρκώς σε τραγελαφικές αντιφάσεις. Κι όταν προσφεύγει στους φίλους και στις φίλες του, μήπως τον διαφωτίσουν, οι πρώτοι τον μπερδεύουν ακόμα περισσότερο και οι άλλες μοιάζουν να έχουν συνωμοτήσει μεταξύ τους με σκοπό να ενοχοποιήσουν, όχι μόνο τον ίδιο, αλλά συλλήβδην  το αντρικό φύλο.
Το βιβλίο θα μπορούσε να διαβαστεί και ως ένας ευτράπελος επιχειρησιακός χάρτης της προαιώνιας μάχης που διεξάγεται ανάμεσα στο δύο φύλα. Ωστόσο ένας χάρτης σχεδιασμένος αποκλειστικά από άντρες ο οποίος, ατυχώς ή ευτυχώς, διέρρευσε μυστικά στο αντίπαλο στρατόπεδο.
Τιμή florasfun: 4,00€

Συγγραφέας: Σάμιουελ Σεμ                                        Εκδόσεις Κέδρος
Από την κορυφή της Ιατρικής Σχολής στον πάτο ενός φημισμένου νοσοκομείου.
Με αυταπάτες, βάλιουμ και το ευαγγέλιο κάθε ειδικευόμενου γιατρού "Πώς Έσωσα τον Κόσμο Χωρίς να Λερώσω την Άσπρη Στολή Μου" έξι φιλόδοξοι νέοι ξεκινούν την ειδίκευσή τους στον Οίκο του Θεού. Το καθήκον τούς καλεί, το ίδιο και οι σκαμπρόζες νοσοκόμες. Μέρα με τη μέρα, γκάφα με την γκάφα, μέσα από κωμικοτραγικά περιστατικά, εξαντλητικές εφημερίες και κρίσιμες αποφάσεις ζωής και θανάτου, οι μαθητευόμενοι γιατροί-σωτήρες ανακαλύπτουν όσα δεν τους έμαθε ποτέ κανένα βιβλίο ιατρικής. Μόνο ο Χοντρός, ο κυνικός παντογνώστης γιατρός που τους επιβλέπει, μπορεί να τους βοηθήσει στον αγώνα τους να επιβιώσουν, να αγαπήσουν και κυρίως να γίνουν γιατροί.
Ένα σπιρτόζικο, ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα για την τραγελαφική κατάσταση που ενίοτε επικρατεί στους νοσοκομειακούς χώρους.
Τιμή florasfun: 17,55€

Συγγραφέας: Αναστασία Κορινθίου                            Εκδόσεις Ελληνική Πρωτοβουλία
Ομερτά...σσσς μεγάλο μυστικό... Μην το πεις...γιατί οι ήρωές μας θα...σε εκθέσουν αν τους εκθέσεις...
Η Καιτούλα ανοίγει τα χαρτιά της...μιλάει για όλα...για όλους και απαιτεί την...εχεμύθειά σου...
Ένα βιβλίο για την Ελλάδα του σήμερα...την μνημονιακή...την απαιτητική την...sex story χωρίς το...suc μπροστά που μας...σακούλιασε με το έτσι θέλω και έβαλε σακούλες κάτω από τα μάτια μας...
Ομερτά σχέσεων ανάμεσα σε άντρες, γυναίκες, gay, ροζ γραμμές, πρωινάδικα, μπαρ σκοτεινά... Μια γυναίκα και πέντε άντρες...κομπολόι με χάντρες συνείδησης...που απουσιάζει!
Μαύρη κωμωδία; Χμμμμ ίσως...αλλά πρόσεχε...μην σου βγει το γέλιο...πικρό, ξινό, στυφό...και πάνω από όλα...διαβάζεται αυστηρά από αναγνώστες...ΕΧΕΜΥΘΟΥΣ! Αλλιώς...πληρώνεις με τη ζωή σου
Τιμή florasfun: 12,60€

Συγγραφέας: Κατερίνα Παπαδημητρίου                                  Εκδόσεις Άγκυρα
Αν συμβαίνει να είστε μια τρισευτυχισμένη, καλοπαντρεμένη κυρία, αν θεωρείτε ότι ο μοναδικός σκοπός της ζωής σας ήταν και παραμένει ο γάμος με όλα τα επακόλουθά του, αν θεωρείτε ότι ο έγγαμος βίος σας πέτυχε, ή έστω σας... έτυχε, τότε το βιβλίο αυτό δεν σας αφορά!
Αν όμως αισθάνεστε ότι όλο κάτι στραβώνει στο γάμο και την οικογένειά σας, αν υπάρχουν στιγμές που συλλαμβάνετε τον εαυτό σας απογοητευμένο, καταπονημένο, παραπονεμένο, τότε μη διστάζετε. Το βιβλίο αυτό γράφτηκε Ειδικά για Εσάς!
Τιμή florasfun: 8,82€

Εκδόσεις Γράμματα
Ο ιππότης, που πρωταγωνιστεί στο "Φάε το κερασάκι", το ηλεκτρονικό παιχνίδι που εμπνεύστηκε ο Αρκάς, έχει μείζονα υπαρξιακά ερωτήματα, και θέλει επειγόντως απαντήσεις. Σε αντίθεση με τον συμπρωταγωνιστή του, το δράκο που δέχεται με ανέφελη απάθεια το ρόλο που του έχει δοθεί. Κι ας μη μιλήσουμε για την τρίτη της παρέας, την πριγκίπισσα...
Σ' αυτό το άλμπουμ -που ολοκληρώθηκε τώρα, αλλά οι πρώτες του σελίδες είχαν δημοσιευτεί πριν από εικοσιέξι χρόνια- ο Αρκάς μας ξεναγεί στα ενδότερα των κομπιούτερ, στους λαβυρίνθους των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και στα άδυτα της ψυχολογίας των ηρώων τους. Ένα ταξίδι γεμάτο εκπλήξεις, άφθονο χιούμορ και πολλά κερασάκια. Προσοχή: Κρατήστε μεγάλο καλάθι.
Τιμή florasfun: 6,75€

Σορτς ιστορίες

Συγγραφέας: Γιώργος Σιδέρης                                    Εκδόσεις Λιβάνη
Ιστορίες ευφορίας, όπως όταν ξεκινάς διακοπές με φίλους ή με τον εραστή. Ιστορίες με σκηνές ενός λησμονημένου φθινοπώρου και ενός ευδαιμονιστικού καλοκαιριού. Ιστορίες ηρώων που "βιώνουν λάθος" το περίφημο ελληνικό καλοκαίρι - που μπορεί και να είναι πια μόνο παγκοσμιοποιημένο.
Τιμή florasfun: 13,50€

Συγγραφέας: Φαίη Γουέλντον                         Εκδόσεις Κέδρος
Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα ένα τσούρμο άγνωστων μεταξύ τους γυναικών συγκεντρώνεται σε ένα απομονωμένο όσο και φημισμένο Spa. Ο σκοπός είναι ιερός, γι' αυτό και ολίγον τσουχτερός: 5.000 λίρες για να τις βρει ο καινούργιος χρόνος με λαμπερή εμφάνιση και ανανεωμένα τσάκρα Και ενώ ανυπομονούν για χαλαρωτικέ ς συνεδρίες κλπ,το απλήρωτο προσωπικό του Spa απεργεί, φήμες για μια φονική επιδημία γρίπης σπέρνουν τον πανικό, ένα σφοδρό κύμα κακοκαιρίας κόβει κάθε επαφή με τον έξω κόσμο.Ένα γαϊτανάκι παράξενων, γλυκόπικρων, χιουμοριστικών ή πικάντικων ιστοριών, φόρος τιμής στο "Δεκαήμερο" του Βοκάκιου, σε ένα απολαυστικό μυθιστόρημα με την αμεσότητα και τη σπιρτόζικη γραφή της Φέι Γουέλντον. 
Τιμή florasfun: 16,65€

Συγγραφέας: Τζίμης Πανούσης                                  Εκδόσεις OPERA
"Θέλω να γίνω, άµα µεγαλώσω, πρώτα νοσοκόµα και µετά ''περσόνα νον ντάντα''. Εµείς, ντανταϊστές γεννηθήκαµε και ντανταϊστές θα πεθάνουµε. Η νταντά της παιδικής µου φαντασίωσης ήτανε αφράτη και στρουµπουλή, µου έφτιαχνε την αγαπηµένη µου τούρτα µε φράουλες και αίµα και µου τραγούδαγε τη φθινοπωρινή σονάτα, όταν ακουµπούσα το κεφαλάκι µου στα µαξιλαρένια βυζιά της. Αυτή µου έµαθε την απλή µέθοδο των τριών ιεραρχιών που κουβαλάνε οι τρεις µάγισσες µε τα δώρα: το χρόνο, την τέχνη και το θάνατο. Με δίδαξε τη µεταβατική ιδιότητα της αγάπης που δεν την κρατάς για πάρτη σου, τη µοιράζεις και απολαµβάνεις τη µοναξιά σου''."
Ο Τζίμης Πανούσης στην έντυπη εκδοχή ενός μακρόσυρτου ραδιοφωνικού ημερολογίου, (Οκτώβριος 2009 - Μάρτιος 2012) παρακολουθεί από κοντά τη μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία, χάρη στις άοκνες προσπάθειες του εικονιζόμενου στο εξώφυλλο γόνου της γνωστής οικογένειας πολιτικών που μας διασκέδασε ατέλειωτες ώρες
Τιμή florasfun: 15,33€

Προς κυρία Σ.Δ.: Ο άντρας σας, σας απατάει...

Συγγραφέας: Φιλιώ Παρθένη                                      Εκδόσεις Άγκυρα
Μπορεί ένα μικρό, τσαλακωμένο και εντελώς ανορθόγραφο ανώνυμο σημείωμα να αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή μιας γυναίκας;
Μετά την απόγνωση και τον θυμό που προκαλεί μια απιστία, ένας είναι ο στόχος. Το ξεμπρόστιασμα του μοιχού.
Είναι ποτέ δυνατόν ο επί εικοσαπενταετία πιστός κι αφοσιωμένος σύζυγος να την απατάει;
Γίνεται ποτέ το δεδομένο, αβέβαιο;
Η απάντηση θα έρθει μέσα από μια σειρά κωμικοτραγικών γεγονότων!!!
Τιμή florasfun: 5,00€

Συγγραφέας: Μανανεδάκη Κατερίνα                                      Εκδόσεις Λιβάνη
Μα τι λες τώρα; Είμαι εγώ ίδια η μάνα μου;
Είσαι εσύ ίδια η μάνα σου;
Είναι δυνατόν μια γυναίκα με εξαιρετικές σπουδές, καλή δουλειά και Βραζιλιάνο γυμναστή να είναι ίδια με τη μάνα της που είναι νοικοκυρά, άπαιχτη μεν στις πίτες και το στιφάδο, αλλά με μόνες... επαγγελματικές επιτυχίες καμιά κατοσταριά σεμεδάκια γκομπλέν, άλλα τόσα καρεδάκια τσιγκελάκι και αγαπημένο χόμπι να τηλεφωνεί όποτε θυμηθεί, συνέχεια δηλαδή, στην κόρη της;
Στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διαλύει τα πάντα, η ηρωίδα μας πέφτει σε χρόνο ρεκόρ απ' τα ψηλά στα χαμηλά και απ' τα πολλά στα λίγα και παθαίνει τη μια μετά την άλλη κρίσεις ταυτότητας. Απίστευτο γέλιο, κωμικοτραγικές καταστάσεις - αν θέλεις να ξεφύγεις από όλους κι από όλα, το βιβλίο που κρατάς είναι αυτό που ψάχνεις!
Τιμή florasfun: 11,25€

Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες

Συγγραφέας: Μανανεδάκη Κατερίνα                                      Εκδόσεις Λιβάνη
Θέλεις να γίνεις μάνα, αλλά δεν ξέρεις τι σε περιμένει; Η εγκυμοσύνη είναι υπέροχη εμπειρία, η γέννα παιχνιδάκι και το μωρό σου σίγουρα θα είναι άγγελος. Θα ζήσεις στον παράδεισο και θα έχεις και τον άντρα σου να σε βοηθάει στα δύσκολα! Κι όσο για τη δουλειά σου; Μην ανησυχείς, βρε κουτό. Όλα συνδυάζονται αν το θέλεις...! Μια... συνωμοσία... ροζ πανευτυχίας που ξεσκεπάζεται όταν, δυστυχώς, είναι πια πολύ αργά! Όταν έχεις αποκτήσει μια τεράστια κοιλιά σαν φάλαινα, όταν γεννάς, αν και θα προτιμούσες να πατήσεις σε αναμμένα κάρβουνα, και όταν το μωρό ουρλιάζει ρυθμικά, σε κοιτάζει με αγωνία και εσύ αδυνατείς να καταλάβεις τι θέλει και κυρίως γιατί το ζητάει από εσένα! Αυτό το βιβλίο είναι για σένα!Aστείο και καυστικό αλλά ταυτόχρονα τρυφερό και ανθρώπινο! Μια ρεαλιστική καταγραφή της σύγχρονης πραγματικότητας!
Τιμή florasfun: 8,91€

Μάμα 2 και ο μπαμπάς στον κόσμο του!

Συγγραφέας: Μανανεδάκη Κατερίνα                                      Εκδόσεις Λιβάνη
Στην ιστορία μας η Μαργαρίτα είναι πρωταγωνίστρια της σύγχρονης πραγματικότητας που θέλει τη γυναίκα σύζυγο, μάνα, δούλα, κυρά, εργαζόμενη, υστερική, τρελαμένη, υπερβολική, ζηλιάρα, μίζερη, αχάριστη (προσθέστε και τα δικά σας, μην ντρέπεστε!) και αυτή, αντί να κάνει το σταυρό της και να λέει "ευχαριστώ", που βρήκε και παντρεύτηκε τον κύριο... Τέλειο, που της έκανε και δύο παιδιά, παρακαλώ, αυτή η... MAMA 2 τι κάνει; Ε; Τι λέτε ότι κάνει; Ένα βιβλίο που πρώτα το διαβάζεις και διασκεδάζεις πολύ και μετά -αν είσαι γυναίκα με... σθένος- το φέρνεις, λέμε τώρα, στο κεφάλι του άντρα σου!
Μην το χάσετε!
Τιμή florasfun: 13,69

Έχετε μήνυμα στο κινητό σας

Συγγραφέας: Μανανεδάκη Κατερίνα                                      Εκδόσεις Λιβάνη
Ξεκινώντας από το... απολογιστικό "Τι ήμουνα για σένανε, τι ήσουνα για μένανε" και φτάνοντας μέχρι το βγαλμένο από τη ζωή (!) "Είναι γλυκό το ποτό της αμαρτίας" οι ήρωες του βιβλίου ζουν ερωτικές ιστορίες καθημερινής τρέλας.
Μια επίσκεψη σε μέντιουμ, μια τηλεοπτική εξομολόγηση, μια αποτυχημένη παρακολούθηση, μια ψυχανάλυση του πεζοδρομίου, μια αγκαλιά κατακόκκινα τριαντάφυλλα και μια εκδρομή για σκι στις Άλπεις είναι μόνο μερικές από τις σκηνές που θα ζήσετε και θα σας κάνουν να γελάσετε με τα καμώματα της ζωής!
Σεξ, ψέματα και πολλά γραπτά μηνύματα είναι τα συστατικά μιας "διαπλοκής" που θα μπορούσε
να είναι... η δική σας!
Τιμή florasfun: 12,90€
Συγγραφέας: Έλενα Ακρίτα                             Εκδόσεις Καστανιώτη
Ξυπνητήρι. Σηκώνεται. Σκουντουφλάει πάνω στο αυτοκινητάκι. Να το σηκώσει;
Τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται στο σπίτι. Το κλοτσάει παραπέρα. Με μάτια ερμητικά κλειστά
δουλειά δεν γίνεται. Αλλού ο καφές, αλλού τα ράσα του. Γάλατα, ζάχαρες, κούπες, πιατάκια, ένας
αχταρμάς. Περιμένει. Μια ηλίθια περιμένει την καφετιέρα να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο της. "Υπομονή", έλεγε ο πρώην της, "αν δεν ξεράσει η καφετιέρα, αν δεν ακούσεις ένα μπλιαχ, καφές δεν γίνεται". Ο πρώην. Οι πρώην. Τα πρώην. Σύζυγοι, όνειρα, επενδύσεις, διαψεύσεις, φιλίες. Ηλεκτρολόγος. Τηλέφωνο στο σχολείο του παιδιού. Πληρωμή ασφαλίστρων.Κείμενο για την εφημερίδα. Ναι, κείμενο για Τα Νέα. Κομπιούτερ. Βαθιά ανάσα. Κατάδυση. Ακόμα τούτη η νεύρωση, ραγιάδες, ραγιάδες. Λίγο η νεύρωση, λίγο το χαμόγελο, είδες; Είδες για πότε μαζεύτηκαν τόσες σελίδες που η μανούλα τις βγάζει και βιβλίο στον "Καστανιώτη"; Όχι, μην τρομοκρατείσαι, αγόρι μου. Σαφέστατα και δεν χρειάζεται να το διαβάσεις.
Τιμή florasfun: 14,38€

Συγγραφέας: Έλενα Ακρίτα                             Εκδόσεις Καστανιώτη
Πρίγκιπες και βασιλοπούλες, λουσούδες με τσιχλόφουσκες, τσόκαρα με ανταύγειες στο μαλλί, γυναίκες του διπλανού πλανήτη, κυνηγοί της θετικής ενέργειας, μαμάδες που ανησυχούν για τα παιδιά τους, παιδιά που ανησυχούν για τις μαμάδες τους, γελαστές ξανθιές της τηλεόρασης, μικρά και "μεγάλα" κορίτσια που σηκώνουν το βάρος μιας απρόσκλητης εποχής, παρέα με όλους και όλες που καλύπτονται από τη φήμη τους ή κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους: η σύγχρονη εικόνα του νεοέλληνα, που πάει κόντρα στην παλιά, σ' ένα βιβλίο που βγάζει άπλυτα στη φόρα και ρίχνει λάδι στη φωτιά.  Για όσους βαρέθηκαν να είναι "χρήσιμοι ηλίθιοι"... Για όσες αυτή η χώρα τις στενεύει στο μπούστο αλλά δεν έχουν κάρτα αλλαγής... Για εκείνους που αναζητούν στο σήμερα την περιπέτεια από το μέλλον και την ανθρωπιά από το παρελθόν...
Τιμή florasfun: 9,58€ 

Συγγραφέας: Κατερίνα Παπαδημητρίου                                  Εκδόσεις Άγκυρα
Ένα βιβλίο -αχαρακτήριστο- γεμάτο χιούμορ, πολλή περίσκεψη και καθόλου αιδώ...
Είμαι μια γυναίκα παντρεμένη! Ομολογώ την αμαρτία μου. Ωστόσο, επειδή "Αμαρτία
εξομολογουμένη, η μισή συγχωρεμένη", χώρια που εσείς σαν μεγαλόψυχες υπάρξεις θα μου
συγχωρήσετε και την υπόλοιπη μισή, δεν υφίσταται καν αμαρτία!
Τιμή florasfun: 4,00€

Ο Στάλιν σκέφτεται για σένα στο Κρεμλίνο

Συγγραφέας: Τζίμης Πανούσης                                  Εκδόσεις Opera
Έχω τον Κρόνο μου στον Οφιούχο. Πρέπει να βρω χρόνο να βγω για νυχτερινό κυνήγι
κωλοφωτιάς, να μάσω καμιά δεκαριά πυγολαμπίδες, να τις βραχυκυκλώσω με κεντρί
ομοφυλόφιλου κηφήνα, να πάρω τηλέφωνο τη φίλη μου την ιερόδουλη από τα Γιάννενα να μου
στείλει βατραχοπόδαρα, να βρω κόκορα από μετανάστη στο ιστορικό κέντρο, να τον ξεδιαλέξω,
να 'χει την απόγνωση συσσωρευμένη στο λειρί του... Θέλω ένα κομποσκοίνι δουλεμένο από
αγιορείτη θεομπαίχτη καλόγερο (αυτό είναι πανεύκολο: έχω πολλές γνωριμίες στο χώρο τού
αοράτου, γιατί ασχολούμαι παιδιόθεν με το real estate), και όλα αυτά να τα τυλίξω σε μονοκίνι
δωδεκάχρονης παρθένας, τριμμένο από νεροτσουλήθρες, να το κάμω κομπόδεμα και να το βάλω
στο φούρνο με τα μικροκύματα! Τρία λεπτά θα μου πάρει, αυστηρά μετρημένα, κι εγώ θα πρέπει
να ψέλνω εβραϊκές κατάρες στα Γερμανικά! Το θαυματουργό ματζούνι το αλείφεις στους
κροτάφους μαζί με δυο κρόκους από χρυσά αβγά και βγαίνεις στην ταράτσα, δώδεκα και μισή το
βράδυ, για μαγνητική φεγγαροθεραπεία στο χάσιμο του φεγγαριού
Τιμή florasfun: 13,62€

Εκδόσεις Περίπλους
H σάτιρα ήταν παρούσα σε όλες τις δύσκολες περιόδους των Ελλήνων, ιδίως στις δύσκολες.
Αποτέλεσε λυτρωτικό μέσο και τρόπο έκφρασης αγανάκτησης, αλλά και αυτοσαρκασμού του Έθνους.
Στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο, στην πείνα της Κατοχής, στην Δικτατορία του '67 η πολιτική σάτιρα ήταν κάτι παραπάνω από καταλυτική.
Εδώ σταχυολογούμε μερικά από τα πιο ωραία σημερινά αστεία και ανέκδοτα της εποχής των Μνημονίων που διάγουμε, τα οποία κυκλοφόρησαν τελευταία στην Ελλάδα, και τα καταγράφουμε ως μαρτυρίες ονείδους για όσους ευθύνονται για τις καταστάσεις που ζούμε.
Τιμή florasfun: 5,75€

Συγγραφέας: Νελη Ζήκα                                 Εκδόσεις Βεργίνα
Μια παιδική ιστορία για μεγάλους
Τιμή florasfun: 11,70€

Συγγραφέας: Λάκης Λαζόπουλος                               Εκδόσεις Καστανιώτη
Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, αντιδράσαμε, ξεσηκωθήκαμε παρακολουθώντας το "Αλ-Τσαντίρι Νιουζ". Τώρα ο Μήτσος, η Ελενίτσα, η Χρυσούλα και οι άλλοι ήρωες της καθημερινότητάς μας εγκαταλείπουν για λίγο το στούντιο και κάνουν κατάληψη στο τυπογραφείο. Απολαύστε χωρίς τηλεκοντρόλ τα πιο σπαρταριστά και καυστικά κείμενα των τελευταίων χρόνων. Και μαζί τις εξομολογήσεις του Λάκη Λαζόπουλου στον Φώτη Απέργη για παλιά τραύματα και νέα θαύματα. Για τους μαρκαδόρους που λατρεύει και τους μιζαδόρους που παιδεύει. Για ό,τι τον συνεγείρει και ό,τι τον εξεγείρει.
Τιμή florasfun: 13,23€

 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ

www.florasfun.gr ότι καλύτερο στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία

1. Αναζητήστε το βιβλίο που θέλετε στην συλλογή των 140.000 τίτλων του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου. Το www.florasfun.gr είναι το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.
2. Επιλέξτε το βιβλίο σας με απλή διαδικασία και σε ελάχιστο χρόνο θα είναι στον χώρο σας με την ταχύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
3. Θα πληρώσετε με αντικαταβολή στο courier (όχι χρήση πιστωτικής κάρτας) και όλα αυτά χωρίς έξοδα αποστολής (εφόσον η παραγγελία είναι άνω των 25,00€).
4. Ακόμα και αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 25,00€ θα σας σταλεί χωρίς έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορές εφόσον χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα.
5. Και όλα αυτά όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Με την εγγύηση των Βιβλιοπωλείων Φλωράς.
Βιβλιοπωλεία Φλωράς Μαρία Φλωρά ΕΠΕ Πανεπιστημίου 59 Αθήνα 10564 ΑΦΜ 095492257, τηλ. 2103215590
ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 59 είσοδος απο Εμμ. Μπενάκη 5, τηλ. 2103215590
ΜΑΡΟΥΣΙ Μιλτιάδου 16, τηλ. 2108066377
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κουντουριώτου 14, τηλ. 2109955162
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Κουντουριώτου 54-56, τηλ. 2104942302



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου