Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Ιανουάριος 2014

Καλή χρονιά! Σας ευχόμαστε ολόψυχα το 2014 να σας φέρει υγεία, αγάπη και αισιοδοξία! Κι επειδή κάθε νέα χρονιά ξεκινάει με ριζικές αποφάσεις, να μερικές ιδέες για τη νέα χρονιά:
• Ας ξεκινήσουμε με μια ΨΥΧΙΚΗ ΜΠΟΥΓΑΔΑ! Για να απαλλαγούμε από τα περιττά, τα τοξικά, από όσα μας σαμποτάρουν, και να κρατήσουμε μόνο όσα χρειαζόμαστε σήμερα!
• Ας ζήσουμε σαν να μην υπάρχει αύριο, με τρέλα και όρεξη όπως ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ!
• Ας κάνουμε πράγματα μόνο για εμάς, ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ!
• Ας βρούμε ελεύθερο χρόνο για διάβασμα! Εμείς από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ βάζουμε τα καλά βιβλία.

Για το 2014 στοχεύουμε ψηλά και σας ευχαριστούμε που σας έχουμε κοντά μας σε κάθε βήμα! Με χαρά ανακοινώνουμε πως οι Εκδόσεις Pena Yayinlari, η εκδοτική μας εταιρεία στην Τουρκία με έδρα την Κωνσταντινούπολη, κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο τα πρώτα 15 βιβλία που απευθύνονται σε ενηλίκους και παιδιά. Η Pena Yayinlari στοχεύει στην έκδοση 60 τίτλων μέσα στο 2014, ενώ σχεδόν όλοι οι τίτλοι θα διατίθενται και σε ηλεκτρονική μορφή.

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ έχουμε ψηλά στις προτεραιότητές μας την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στα παιδιά. Πιστεύουμε ότι η επαφή των παιδιών με τη λογοτεχνία είναι απαραίτητη για τη διάδοση της βιβλιοφιλίας, γι’ αυτό και υποστηρίζουμε έμπρακτα το φιλαναγνωστικό έργο των σχολείων και των εκπαιδευτικών. Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουμε εκπαιδευτικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας στα Δημοτικά Σχολεία με τίτλο «Βιβλιο-τρεχάλα Φιλαναγνωσίας» στο πλαίσιο της Ευέλικτης Ζώνης και των Καινοτόμων Δράσεων Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Αγωγής, Υγείας και Φιλαναγνωσίας του Υπουργείου Παιδείας, και παρέχουμε στα 6 πρώτα σχολεία οικονομική βοήθεια αξίας 300 € για προμήθειες του σχολείου.
Έχουμε την ξεχωριστή χαρά να εκδίδουμε τα πρώτα βιβλία δύο πολύ αγαπημένων συγγραφέων: ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΣΤΗ ΧΟΒΟΛΗ από τη Λένα Μαντά και Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΛΩΜΗΣ από τη Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη! Παράλληλα, γιορτάζουμε μαζί με τη Χρυσηίδα Δημουλίδου, καθώς το βιβλίο της ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ξεπέρασε τα 100.000 αντίτυπα, ενώ η σελίδα των εκδόσεών μας στο facebook τους 110.000 φαν!
 






Ο Ζιλμπέρ Σινουέ επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται στην Πάτμο, το ιερό αλλά και κοσμικό νησί των Δωδεκανήσων, ενώ Η ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΦΡΟΫΝΤ είναι ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που περιγράφει την ερωτική σχέση ανάμεσα στον Ζίγκμουντ Φρόυντ και την αδελφή της συζύγου του. Αν αναζητάτε ένα ιστορικό μυθιστόρημα γεμάτο δράση, θα το βρείτε σε ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ, ή αλλιώς στην Κωνσταντινούπολη του 1453.

Επίσης, το 2014 ξεκίνησε με πολύ καλά νέα: σύμφωνα με αφιέρωμα στα ΝΕΑ στις 27/12/2013, το INFERNO του Νταν Μπράουν είναι στην πρώτη θέση της λίστας των ευπώλητων του Αmazon για το 2013, ενώ τη δεύτερη θέση κατέχει το ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ του Καλέντ Χοσεϊνί που κυκλοφορεί στα ελληνικά στις 06/02 αλλά σας δίνουμε την ευκαιρία να το διαβάσετε πριν κυκλοφορήσει!

Επίσης, το 1Q84 του Χαρούκι Μουρακάμι βραβεύτηκε με το βραβείο The Athens Prize for Literature του λογοτεχνικού περιοδικού ΔΕΚΑΤΑ! Διαβάστε το αριστουργηματικό magnum opus του σπουδαίου Ιάπωνα συγγραφέα!

Η ΚΛΕΦΤΡΑ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ένα μυθιστόρημα ισάξιο του Ημερολογίου της Άννας Φρανκ, βρίσκει τον δρόμο του για τις κινηματογραφικές αίθουσες από τις 23/01 σε διανομή της ODEON! Τέλος, το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ, που βρίσκεται ήδη στην 8η χιλιάδα, ολοκλήρωσε το ταξίδι του στη μεγάλη οθόνη και τώρα κυκλοφορεί σε DVD από την Audio Visual.
























H ηλεκτρονική μας παρέα μεγαλώνει! Όχι μόνο σε τίτλους -πάνω από 800 e-books!- αλλά και σε φίλους! Γίνετε κι εσείς φίλοι μας στο facebook page που έχουμε αποκλειστικά για τα e-books!

Αυτό το μήνα, ανάμεσα στους προτεινόμενους τίτλους θα βρείτε και το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ του Αιμίλιου Σολωμού, που βραβεύτηκε με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας 2013! Μην χάσετε ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα και στο tablet σας!














Και αυτό τον μήνα επιλέγουμε ανάμεσα σε εκλεκτούς τίτλους για παιδιά κάθε ηλικίας! Η Ιωάννα Μπουλντούμη υπογράφει το ΒΑΡΕΜΑΡΕΣΤΑΝ - ένα βιβλίο αφιερωμένο στο δικαίωμά μας να διαβάζουμε, αλλά και όχι!- και η Ιωάννα Μπαμπέτα μας προσφέρει ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ, ένα βιβλίο με το οποίο απέσπασε το Βραβείο Μυθιστορήματος της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς! Η Λίτσα Ψαραύτη και η Χρυσάνθη Τσιαμπαλή-Κελεπούρη συμπληρώνουν τις εκδοτικές μας προτάσεις με βιβλία για παιδιά 5-6 ετών.














Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)














Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του! Αυτό το μήνα, διαβάστε το νέο βιβλίο του Καλέντ Χοσεϊνί, ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΙΛΗΣΑΝ! Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!

















Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου