Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Επιστροφή στα θρανία!

Facebook Twitter More...
Αγαπητοί μας εκπαιδευτικοί και μαθητές,

Το σχολικό κουδούνι θα χτυπήσει ξανά σε λίγες μέρες, καλώντας δασκάλους και μαθητές σε μια νέα αρχή. Τα σχολικά προαύλια θα γεμίσουν από χαρούμενα, λαμπερά πρόσωπα, που ανυπομονούν για το αντάμωμα της πρώτης μέρας. Έχουμε όλοι τόσα να διηγηθούμε και άλλα τόσα να περιμένουμε. Το ξεκίνημα κάθε σχολικής χρονιάς σηματοδοτούσε ανέκαθεν την αφετηρία νέων ταξιδιών στη γνώση. Σύμμαχος σε αυτό το ξεκίνημα είναι, φυσικά, το βιβλίο!

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ υποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά με μια συλλογή παιδικών βιβλίων λογοτεχνίας και γνώσεων, που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτύξουν μια σειρά από σημαντικές δεξιότητες και προσόντα για το μέλλον. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1979, όπου εκδόθηκαν τα τέσσερα πρώτα παιδικά βιβλία μας, μέχρι και σήμερα, το παιδικό-νεανικό βιβλίο εξελίσσεται δυναμικά, αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης και παραμένει στις εκδοτικές προτεραιότητες του οίκου μας.

Σας ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, ευχάριστη, γεμάτη υγεία και προκοπή για τον καθένα, ένα ταξίδι φωτισμένο, γεμάτο όμορφες εμπειρίες και πολύτιμη γνώση!

Προτάσεις για τη νέα σχολική χρονιά:
Ξεφυλλίστε ολόκληρο τον κατάλογο παιδικής-νεανικής λογοτεχνίας ΕΔΩ και εξερευνήστε το site μας, όπου στις ιστοσελίδες των παιδικών μας βιβλίων θα βρείτε ενδεικτικά κεφάλαια για τα περισσότερα βιβλία μας, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τον ψηφιακό φάκελο της Έλενας Αρτζανίδου και δεκάδες δράσεις φιλαναγνωσίας που μπορούν να διοργανωθούν στα σχολεία.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου