Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Σεπτέμβριος 2013

Facebook Twitter More...
Αγαπητοί αναγνώστες,

Μια νέα περίοδος ξεκινάει και πάλι, όχι μόνο για τους μαθητές αλλά και για όλους εμάς που συνεχίζουμε να αισθανόμαστε ότι κάθε τέτοια εποχή κάτι νέο αρχίζει. Νέα σχολική χρονιά, νέα αρχή και νέα ολοκαίνουργια βιβλία!
Η Έλση Τσουκαράκη υπογράφει μια ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ και μας μεταφέρει νοερά στις πολεμικές συρράξεις της Βορείου Αφρικής του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ μας αποκαλύπτει σταδιακά μια αγάπη σαρκοβόρα που απαιτεί θυσίες για να κρατηθεί ζωντανή.
Ο πιο... «κοτσονάτος» εκατοντάχρονος πρωταγωνιστεί στο σπαρταριστό βιβλίο του Γιούνας Γιούνασον, ένα βιβλίο που αποτελεί ένα πρώτης τάξεως ξόρκι ενάντια στη μελαγχολία, ειδικά για όποιον φοβάται το πέρασμα του χρόνου. Στο Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ η δράση είναι καταιγιστική, η ιστορία ξεκαρδιστική και πανέξυπνη, το κλίμα ηλιόλουστο. Mε λίγα λόγια, η τολμηρή γοητεία αυτού του βιβλίου το καθιστά ιδανικό αντίδοτο στα γνωστά αγαπημένα αστυνομικά μυθιστορήματα των Σκανδιναβών.
Ο μοναδικός Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα βασισμένο στον αγαπημένο του ήρωα από όταν ήταν παιδί, τον Οδυσσέα. Όπως λέει ο ίδιος: «Ο Ρόκι, ο Ράμπο, ακόμη και ο τελευταίος Μπάτμαν, αυτοί οι ήρωες που είναι αρχικά περιφρονημένοι και καταπονημένοι από τους εχθρούς, τους οποίους τελικά θα καταφέρουν να εκδικηθούν για να θριαμβεύσουν, αυτοί λοιπόν είναι οι φυσικοί κληρονόμοι του Οδυσσέα». Ετοιμαστείτε για μια ιστορία ρυθμική σαν τα τύμπανα του πολέμου, φουρτουνιασμένη σαν θάλασσα που τη χτυπάει η τρίαινα του Ποσειδώνα, μελωδική σαν το τραγούδι των Σειρήνων.
Ανακαλύψτε την Τζίλιαν Φλιν του φετινού χειμώνα! Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΠΟΤΕ, μια λίστα δηλαδή με όσα δεν πρέπει ποτέ οι ηρωίδες του βιβλίου να κάνουν αν θέλουν να παραμείνουν ασφαλείς, παραβιάζεται μία και μόνο φορά. Είναι όμως αρκετή για να τις οδηγήσει για τρία ολόκληρα χρόνια στο έλεος ενός σαδιστή. Η Κόδι Ζαν κάνει το συγγραφικό της ντεμπούτο με ένα καταιγιστικό θρίλερ που διαβάζεται με μια ανάσα και γυρίζεται ήδη τηλεοπτική σειρά.
Δύο αγαπημένα μας βιβλία μεταφέρονται στον κινηματογράφο: ο Steve Jobs ενσαρκώνεται πειστικά από τον Άστον Κούτσερ και μας εμπνέει μέσα από την ταινία της Audiovisual, ενώ στο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ, της Hollywood Entertainment, ο Τζέρεμι Άιρονς υποδύεται τον καθηγητή Ράιμουντ Γκρεγκόριους. Απολαύστε τα βιβλία, ζήστε την εμπειρία της οθόνης και ξεναγηθείτε ξανά στη μαγεία τους μέσα από τα ομότιτλα βιβλία & e-books! Μια ανάγνωση δεν είναι ποτέ αρκετή!

Με πάνω από 800 τίτλους σε e-book, μπορείτε να συνεχίσετε την ανάγνωση σε άλλη διάσταση!
Είσαι τόσο σπασίκλας και τόσο ξενέρωτη ώστε να κρατάς ημερολόγιο κάθε μέρα; Τότε δε θα σου ξεφύγει ούτε μέρα για έναν ολόκληρο χρόνο! Τα νέα σχολικά ημερολόγια του ΣΠΑΣΙΚΛΑ και της ΞΕΝΕΡΩΤΗΣ είναι εδώ! Καλύπτουν την περίοδο Σεπτέμβριος 2013 έως και Δεκέμβριος 2014, είναι super cool και έχουν νέα σκίτσα και συλλεκτικά αυτοκόλλητα!
Μπορεί τα σχολεία να ξεκίνησαν, όμως η παιδική λογοτεχνία είναι το καλύτερο παυσίπονο όταν οι υποχρεώσεις των μαθητών τελειώνουν. Βιβλία που χαλαρώνουν τους μικρούς μαθητές και ταυτόχρονα τους μαθαίνουν πράγματα!
Μετά το πολύ επιτυχημένο ΔΕΝ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ, άλλο ένα βιβλίο που μιλάει για πολύ σημαντικά θέματα στα μικρά παιδιά: ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ, ΜΑΜΑ; Όλες οι απαντήσεις στις δύσκολες ερωτήσεις μέσα από πλούσια εικονογράφηση και γλώσσα που ανταποκρίνεται στην ηλικία τους. Παράλληλα, ξεφυλλίζουμε δύο αγαπημένα εικονογραφημένα βιβλία από ξεχωριστούς συγγραφείς: ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ του Γιώργου Λεμπέση και Η ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΚΟΥΚΚΙΔΙΤΣΑ του Ευγένιου Τριβιζά.
Επιστροφή στο σχολείο με τρία βιβλία του Χρήστου Δημόπουλου που θα κάνουν την αλφαβήτα, τους αριθμούς, τα σχήματα και τα χρώματα εύκολα σαν ποίημα και πανεύκολα σαν τις ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ!
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του! Αυτό το μήνα, διαβάστε τους… Μ*Λ*ΚΕΣ! Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!
Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θέλουμε μια Εξαιρετική Ελλάδα, γι’ αυτό κι εμείς, Έλληνες πολίτες και κάτοικοι της Ελλάδας, αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη τις θεωρίες και τα λόγια και να δράσουμε! Καταρρίπτουμε τους περιορισμούς της καθημερινότητας και δημιουργούμε μία νέα πραγματικότητα για την Ελλάδα με μόνο εμπόδιο… τη φαντασία μας.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου