Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Τα Ωραιότερα Βιβλία από τα Βιβλιοπωλεία Φλωράς


ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ

www.florasfun.gr ό,τι καλύτερο στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία
αγοράστε τα αγαπημένα σας βιβλία ηλεκτρονικά ή επισκεφθείτε ένα από τα Βιβλιοπωλεία Φλωράς και κερδίστε πόντους και ακόμα καλυτερες τιμές σαν μέλη του ΦΛΩΡΑΣ BOOK CLUB



(μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Μάντυ Σιταρά Καμπάση
Εκδόσεις Άγκυρα
Η Κίχλη, ο Στέφανος, η Λήδα και η Ελάνα, διεκδικούν έναν καινούριο ρόλο για τον εαυτό τους, μπλεγμένοι στη δίνη μιας ιστορίας που ξεκινά στην Ελλάδα, το 1973. Όταν ένα τυχαίο λάθος αλλάζει την πορεία της ζωής της δεκαεξάχρονης Κίχλης και ένα ψέμα προσπαθεί να την διορθώσει.
Η αλήθεια ξεκλειδώνεται είκοσι εννιά χρόνια αργότερα, όταν η Ελάνα διαβάζει ένα γράμμα που ανατρέπει όσα γνώριζε για τη ζωή της...
Η ιστορία ρωτάει., πώς οι επιλογές μας καθορίζουν την πορεία της ζωής μας.
Τιμή florasfun: 12,15€

Την Ελλάδα από το αυτί να την αρπάξουμε... και να τη σώσουμε θέλει δε θέλει

(πολιτική)
Συγγραφέας: Στέλιος Παπαθεμελής
Εκδόσεις Αρμός
Ο Ρωμαίος ιστορικός Τάκιτος έγραφε τον 1ο μ.Χ. αιώνα για τους ομογάλακτους των σημερινών δυναστών ότι "ubi solitudinem faciunt, pacem appellant,", όπου δηλαδή, δημιουργούν έρημο, εκεί ισχυρίζονται ότι επιβάλλουν ειρήνη!
Οι Γερμανοί οικονομικοί κατακτητές λεηλατούν και ρημάζουν ασύδοτα τους δύο πυλώνες του Ελληνισμού.
Ταυτόχρονα, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν την παταγώδη αποτυχία του ευρωπαϊκού εγχειρήματος. Καμία από τις διακηρυγμένες αξίες του δεν λειτούργησε. Ήταν μια φούσκα που στις πρώτες δυσκολίες έσπασε. Η διαλυσή της είναι πια ζήτημα χρόνου.
Όλα κατάντησαν λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι, ατάκτως ερριμμένα. Γι' αυτό όμως, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, "καιρός επί πάσιν άριστος".
Τιμή florasfun: 11,70€

(μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Tsouroula Maria Angela
Εκδόσεις Σιδέρη
Η συγγραφέας, με ελάχιστα συστατικά, κατασκευάζει μια διήγηση, προκειμένου να απαντήσει στο ανησυχητικό ερώτημα: Σε μια κοινωνία στην οποία θεωρείται ξεπερασμένη η έννοια της αξιοπρέπειας, με άλλα λόγια της μοναδικής αξίας που μπορεί να κρατήσει τον κόσμο μακριά από το σκοτάδι, άραγε, ποιοι είναι οι ‘’νικημένοι’’ και ποιοι οι ΄΄νικητές ‘’?
Τιμή florasfun: 10,80€

Συγγραφέας: Λένα Μαντά
Εκδόσεις Ψυχογιός
Με λένε Ντάτα… Είμαι ένοχη για όλα τα αμαρτήματα που μπορεί να φανταστεί η Εκκλησία ή η Αστυνομία, κι όμως δεν αισθάνομαι ένοχη για τίποτα. Όλα ήρθαν φυσιολογικά στο δρόμο μου ή σ’ εμένα φάνηκε έτσι.
Γεννήθηκα πολύ όμορφη και αυτό ήταν ακόμη ένα όπλο, μια αόρατη παγίδα για τα υποψήφια θύματά μου. Κανένας δεν περιμένει η όψη ενός αγγέλου να κρύβει με τέτοια μαεστρία τη μαύρη ψυχή ενός σατανά που είναι ταγμένος να σκορπά το θάνατο και τον όλεθρο. Ίσως μάλιστα ο θάνατος, που τόσο εύκολα αποφάσιζα για κάποιους, να ήταν λύτρωση.
Φίλους δεν απέκτησα ποτέ, αλλά δεν αισθάνθηκα και ποτέ την έλλειψή τους. Η φιλία ήταν για μένα αδυναμία, ένα όπλο στα χέρια του αντιπάλου, και δεν ήμουν από αυτές που έδιναν τέτοια περιθώρια, κι ούτε ήθελα περιττά βάρη.
Τιμή florasfun: 15,93€

(Η συσσωρευμένη εμπειρία για μια βαθύτερη κατανόηση της ζωής)
Συγγραφέας: Π.Φιλόθεος Φάρος, Γιώργος Σιγαλός
Εκδόσεις Αρμός
Η εντυπωσιακή ανταπόκριση στο βιβλίο "Στου δρόμου τα μισά" έδειξε ότι αφ' ενός δεν έχει δοθεί στη μέση ηλικία η προσοχή που δικαιούται και αφ' ετέρου ότι πολλοί άνθρωποι έχουν μεγάλη ανάγκη για ενημέρωση σ' αυτό το θέμα, προκειμένου να αξιοποιήσουν κατάλληλα μια μεγάλη ευκαιρία να ζήσουν με πληρότητα και νόημα το δεύτερο μισό της ζωής τους. Στο μεταξύ, η δική μας ευαισθητοποίηση για τη μέση ηλικία μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιες καινούργιες σχετικές διαπιστώσεις και σκέψεις και να ανακαλύψουμε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον υλικό που πιστεύουμε ότι μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό και αναγκαίο συμπλήρωμα του προηγούμενου βιβλίου.
Τιμή florasfun: 11,70€

Ο απόκρυφος έρωτας του Ελευθέριου Βενιζέλου
(ιστορικό μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Ντινόπουλος Αργύρης
Εκδόσεις Καστανιώτη
Παίρνω τη ζωή όπως έρχεται", συνήθιζε να λέει η Παρασκευούλα Βλουμ, η γυναίκα με τα μάτια στο χρώμα της θάλασσας, την οποία ερωτεύτηκε με πάθος ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Όμως η μοίρα την έταξε στην αθέατη πλευρά της Ιστορίας, κι έτσι δεν φόρεσε ποτέ το νυφικό που έραψε για το γάμο της με τον μεγάλο ηγέτη. Μάλιστα, όταν αυτός, συντετριμμένος από την εκλογική ήττα του 1920, παντρεύτηκε τη "Βασίλισσα της στερλίνας" Έλενα Σκυλίτση, εκείνη σχολίασε στωικά: "Ο Βενιζέλος, τώρα, πρόσκειται τοις πλουσίοις!" Τελικά, η αγάπη τους αποδείχθηκε πιο δυνατή. Η Παρασκευούλα παρέμεινε αιώνια ερωμένη για τον άνθρωπο που ήταν πλασμένος "να δοξάσει την Ελλάδα", όπως η ίδια έλεγε χαρακτηριστικά. Στο βιβλίο ζωντανεύουν μυστικές συναντήσεις, δολοφονικές απόπειρες, όνειρα, πάθη, συγκρούσεις με το Παλάτι, ο εθνικός διχασμός, αλλά και μια φωτογραφία .....
Τιμή florasfun: 15,33€

Συγγραφέας: Χρ.Δημουλίδου
Εκδόσεις Ψυχογιός
Αθήνα, Πρωτοχρονιά του 1938. Μέσα στη μεγάλη σάλα χορού, ένας κεραυνοβόλος έρωτας ανάβει φωτιά στις καρδιές της δεκαοκτάχρονης Ειρήνης και του Κωνσταντίνου, μοναδικού γόνου της πάμπλουτης οικογένειας Μποτέλη. Ενάντια σε όλα τα εμπόδια που δεν τους θέλουν μαζί, οι δύο νέοι ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ωστόσο, την ημέρα του γάμου τους ένα φρικτό γεγονός ανατρέπει τα πάντα και η Ειρήνη, καταρρέοντας ψυχολογικά, λίγους μήνες προτού ξεσπάσει ο Ελληνοϊταλικός Πόλεμος, φυγαδεύεται στον Καναδά, αφήνοντας πίσω της τον έρωτα και τα όνειρά της να γίνουν στάχτη και φωτιά, όπως και η πατρίδα της. Σχεδόν εξήντα χρόνια αργότερα, η Ελεονόρα Ντάγκλας, μια πλούσια Αμερικανίδα με ελληνικές ρίζες, έρχεται για διακοπές στην Ελλάδα προσπαθώντας να ξεπεράσει ένα προσωπικό δράμα. Μια καινούργια γνωριμία θα την πείσει να μείνει στην Αθήνα. Ανακαλύπτει τυχαία μια παλαιά κι εγκαταλειμμένη έπαυλη που τη μαγνητίζει τόσο, ώστε αποφασίζει να την αγοράσει. Καθώς την ανακαινίζει, αποκαλύπτεται κάτω από μια ταπετσαρία η τοιχογραφία ενός νεαρού ζευγαριού∙ η κοπέλα τής μοιάζει πολύ και η Ελεονόρα το θεωρεί καλό οιωνό. Όμως λίγο καιρό μετά την εγκατάστασή της αρχίζουν να συμβαίνουν περίεργα πράγματα, που, ενώ την τρομάζουν, παράλληλα την προκαλούν να ερευνήσει την ταυτότητα του ζευγαριού, νιώθοντας πως εκεί κρύβεται η απάντηση και ο λόγος που εκείνος τα βράδια περιφέρεται στα δωμάτια διεκδικώντας την…
Τιμή florasfun: 16,92€

(αστυνομικό μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ
Εκδόσεις Καστανιώτη
Μια φιλάργυρη αντικέζ, η Μπεατρίς Φραγκονάρ, ταξιδεύει με τον υπηρέτη της Ξαβιέ στο Δουβλίνο. Εκεί γνωρίζει τη δούκισσα του Νταντίλιον Σλιβ, μια βαθύπλουτη ηλικιωμένη που την μπερδεύει με μιαν άλλη και την προσκαλεί σε κρουαζιέρα με το πολυτελές ιστιοφόρο ενός φίλου της. Προορισμός τους η Νήσος του Μαν και ανάμεσα στους επιβάτες διάφοροι παλιοί "γνώριμοι" της δούκισσας - ξεπεσμένοι αριστοκράτες που την κυνηγούσαν μια ζωή και κατάφεραν τελικά να την εντοπίσουν. Το ταξίδι αρχίζει σε κλίμα βαρύ και ειρωνικό, ενώ σύντομα ο οδηγός του ιστιοφόρου βρίσκεται νεκρός. Σαν να μην έφτανε αυτό, μια δολιοφθορά στο σύστημα πλοήγησης αφήνει το σκάφος ακυβέρνητο, έρμαιο μιας νηνεμίας απειλητικής και μιας ομίχλης πυκνής σαν το βαμβάκι. Τον καπετάνιο θα πάει να "συναντήσει" αργότερα και ο γιατρός. Και η παρέα μικραίνει. Όμως η Μπεατρίς, εκ φύσεως ανήσυχη, αποδύεται με τον Ξαβιέ σε ένα ξέφρενο κυνήγι του ενόχου, παραμερίζοντας κάθε γκάφα και οποιοδήποτε σουρεαλιστικό απρόοπτο στον απώτερο στόχο για την πάταξη του εγκλήματος...
Τιμή florasfun: 15,33€

Τα ηράνθεμα θα ανθίσουν ξανά

(μυθιστόρημα)

Συγγραφέας: Γιώργος Πολυράκης

Εκδόσεις Ψυχογιός

Στη Βαλένθια του 1492, τη χρονιά όπου οι Εβραίοι εκδιώκονται από την Ισπανία και ο Χριστόφορος Κολόμβος ξεκινά για την εξερεύνηση που θα τον οδηγήσει στην Αμερική, οι κήποι είναι γεμάτοι ηράνθεμα. Σε μια εποχή όπου η Ιερά Εξέταση στέκεται αμείλικτη απέναντι σ’ εκείνους που έχουν διαφορετικές πεποιθήσεις, η ισπανική νομοθεσία προβλέπει ότι η γυναίκα εξακολουθεί να παραμένει παντρεμένη μέχρι να περάσουν εικοσιπέντε χρόνια από την εξαφάνιση του άντρα της και επιβάλλει την ποινή του θανάτου στους μοιχούς. Σ’ αυτή την εποχή του σκοταδισμού, η Σαρίτα και ο Αλφόνσο ζουν έναν έρωτα αγνό, που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στις κοινωνικές τάξεις. Δίπλα τους και καθημερινή συντροφιά τους, ο Πάμπλο, πρωτοξάδελφος της Σαρίτα, και η Μαρισόλ, η καλύτερή της φίλη, ερωτεύονται παράφορα. Οι νύχτες τους μυρίζουν ηράνθεμο, ενώ πάνω τους αιωρείται η απειλή της Ιεράς Εξέτασης, επειδή ο Πάμπλο είναι παπάς και για τη Μαρισόλ έχουν περάσει μόνο δέκα χρόνια από την εξαφάνιση του άντρα της, ένα μήνα μετά το γάμο τους... Τριανταπέντε χρόνια αργότερα, ο πατήρ Πάμπλο αναθυμάται με νοσταλγία τον έρωτά τους, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα τελειώσει τούτη η μακρά νύχτα της μισαλλοδοξίας. Και τότε τα ηράνθεμα θα ανθίσουν ξανά.

Τιμή florasfun: 15,93€


(μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Ντόρα Γιαννακοπούλου
Εκδόσεις Διόπτρα
Ένα άγγιγμα και ένα βλέμμα ήταν αρκετά για να ερωτευτούν παράφορα ο Παύλος και η Ελπίδα.  Ένα τραγικό γεγονός όμως το επόμενο καλοκαίρι θα βυθίσει στο πένθος τους αγαπημένους τους και θα αφήσει πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.
Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, στον καιρό της φτώχειας και των μνημονίων, ο κόσμος του θεάτρου προσπαθεί να επιβιώσει περιοδεύοντας στην επαρχία. Ο θίασος της Στέλλας στα Τρίκαλα θα αναστατωθεί από την εξαφάνιση ενός νέου ηθοποιού, του Βασίλη Πετρόπουλου. Η Βίκη, το κορίτσι του, βρίσκεται σε απόγνωση. Τότε αναλαμβάνουν δράση οι γνωστοί μας  ντετέκτιβ, ο Στρατής και ο Βλάσης, για να ανακαλύψουν πού βρίσκεται ο Βασίλης και γιατί έφυγε ξαφνικά μέσα στη νύχτα.
Τιμή florasfun: 10,71€

(μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Έλενα Ακρίτα
Εκδόσεις Διόπτρα
Η Έλενα σε μεγάλα κέφια!
Το Μήλο Βγήκε απ' τον Παράδεισο είναι το καλύτερο αγχολυτικό για τις δύσκολες εποχές που ζούμε.
Αξίζει να αναφέρουμε πως μέσα από τις ιστορίες της Παλαιάς Διαθήκης, υπάρχουν πολλές επίκαιρες και δηκτικές αναφορές στην σύγχρονη, κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα.
Τιμή florasfun: 13,95€

(μυθιστόρημα)
Συγγραφέας: Μαρία Τούλ
Εκδόσεις Σιδέρη
Τέσσερις δραματικές ιστορίες υπερευαίσθητων νεαρών ατόμων που θα κυνηγήσουν με πάθος και επιμονή την απόλυτη αγάπη. Όλα όμως τα πράγματα στην ζωή, όπως και η απόλυτη αγάπη, είναι εφήμερα. Θα πληγωθούν αφάνταστα, θα πονέσουν και η σωματική τους ακεραιότητα  θα απειληθεί....
Τιμή florasfun: 11,70€

Καταπληκτικές προσφορές για τους μικρούς μας φίλους…..

Εκδόσεις Πυραμίδα
20 παραμύθια του Αισώπου, με υπέροχη εικονογράφηση, από την σειρά ‘’φανταστικές ιστορίες’’
Τιμή florasfun: 5,96€               

Μια παραμυθένια περιπλάνηση στους προϊστορικούς πολιτισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου
Συγγραφέας: Μάνια Δούκα
Εκδόσεις Φυτράκη
Πιστεύω πως έχετε ακούσει για το πήλινο σφονδύλι που κρεμόταν πριν από πολλά χρόνια από το αδράχτι μιας ρόκας και κάποια στιγμή δεν άντεξε άλλο και ξέφυγε από ένα ανοιχτό παράθυρο...
Ε, λοιπόν, ήταν αυτό ακριβώς που ήρθε ένα βράδυ στο δωμάτιό μου.
- Ξέρω δέκα όμορφες ιστορίες, τραγούδησε κι έκανε ένα γύρο μπροστά μου, ολοστρόγγυλο και φωτεινό.
Του έστειλα ένα φιλί με το χέρι κι αυτό έλαμψε και χάθηκε πάνω από τα σύννεφα.
Αλλά το ξαναείδα.
Ήρθε δέκα βράδια στη σειρά.
Κάθε βράδυ, στρουφιστό και κεφάτο, μου διηγιόταν και μια ιστορία. Κι ακούστε τι μου είπε...
Τιμή florasfun: 10,55€

Συγγραφέας Σοφία Ζαραμπούκα
Εκδόσεις Κέδρος
Στην Πάρο, το ωραίο νησί, βρίσκεται το αγρόκτημα της Λέλας, εκεί ζούνε πολλά ζώα. Για να μπορούν να ζούνε μαζί, είπε ο καθένας τι τον ενοχλεί. Η Νίτσα,η γουρουνίτσα έκανε έναν κατάλογο που λέγεται ’’καλοί τρόποι ή γουρουνιές’’
Μέσα από τον ξεκαρδιστικό τρόπο της Σοφίας Ζαραμπούκα, μαθαίνουν τα παιδιά 27 ‘’γουρουνιές’’ που δεν πρέπει να κάνουμε όταν βρισκόμαστε με άλλους!!!
Τιμή florasfun: 7,33€

Συγγραφέας: Σοφία Ζαραμπούκα
Εκδόσεις Κέδρος
Η Λούλα η γουρουνούλα, παντρεύτηκε το Δούρη το γαϊδούρι και πήγε να ζήσει στην πόλη. Η μαμά της,η Νίτσα γουρουνίτσα της έδωσε μαζί ένα κατάλογο με γουρουνιές-εκείνο το σπουδαίο βιβλίο που είχε γράψει η ίδια…
Και η ξεκαρδιστική ιστορία μας με τις 23 νέες γαιδουριές…συνεχίζεται!!
Τιμή florasfun: 7,33€

                       
Και για τον μπαμπά που δεν πήρε λουλουδάκι στις 12 Μαίου….

Συγγραφέας: Frances Watts
Εκδόσεις Ρώσση
Είναι ώρα για ύπνο αλλά το Αρκουδάκι είναι όλο γκρίνια.
"Θα μου δώσεις ένα μεγάλο αρκουδοφιλί;" ρώτησε ο Μπαμπάς.
"Όχι!" είπε το Αρκουδάκι. "Δεν έχει φιλί για τον Μπαμπά!"
Μια διασκεδαστική αλλά και τρυφερή ιστορία γεμάτη από αγκαλιές και φιλάκια!
Τιμή florasfun: 9,88€   


 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΦΛΩΡΑΣ

www.florasfun.gr ότι καλύτερο στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία

1. Αναζητήστε το βιβλίο που θέλετε στην συλλογή των 140.000 τίτλων του ηλεκτρονικού μας βιβλιοπωλείου. Το www.florasfun.gr είναι το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στην Ελλάδα.
2. Επιλέξτε το βιβλίο σας με απλή διαδικασία και σε ελάχιστο χρόνο θα είναι στον χώρο σας με την ταχύτερη εταιρεία ταχυμεταφορών (courier).
3. Θα πληρώσετε με αντικαταβολή στο courier (όχι χρήση πιστωτικής κάρτας) και όλα αυτά χωρίς έξοδα αποστολής (εφόσον η παραγγελία είναι άνω των 25,00€).
4. Ακόμα και αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη των 25,00€ θα σας σταλεί χωρίς έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορές εφόσον χρεωθεί στην πιστωτική σας κάρτα.
5. Και όλα αυτά όπου και αν βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Με την εγγύηση των Βιβλιοπωλείων Φλωράς.
Βιβλιοπωλεία Φλωράς Μαρία Φλωρά ΕΠΕ Πανεπιστημίου 59 Αθήνα 10564 ΑΦΜ 095492257, τηλ. 2103215590
ΑΘΗΝΑ Πανεπιστημίου 59 είσοδος απο Εμμ. Μπενάκη 5, τηλ. 2103215590
ΜΑΡΟΥΣΙ Μιλτιάδου 16, τηλ. 2108066377
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κουντουριώτου 14, τηλ. 2109955162
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Κουντουριώτου 54-56, τηλ. 2104942302

Αυτό το μήνυμα πληροί τις προϋποθέσεις της  Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μηνυμάτων προβολής. Κάθε μήνυμα θα πρέπει να φέρει τα πλήρη στοιχεία τού αποστολέα ευκρινώς και θα πρέπει να δίνει στον δέκτη τη δυνατότητα διαγραφής (Directiva 2002/31/CE του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Relative as A5-270/2001 τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου). Αν είσαστε σε αυτή τη λίστα κατά λάθος ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο θέλετε να διαγραφεί το e-mail σας από αυτή τη λίστα παραληπτών e-mail απλά απαντήστε σε αυτό το e-mail με θέμα "UNSUBSCRIBE" η ΔΙΑΓΡΑΦΗ στην ηλεκτρονική διεύθυνση newsletter@floras.gr
Παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας για οποιαδήποτε ενόχληση σας προκαλέσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου