Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα Νέα μας | Ιούνιος 2013


 Twitter More...
Αγαπητοί αναγνώστες,

Δίνουμε το καλοκαιρινό μας «παρών», με καλές «ειδήσεις»!

14 νέα βιβλία, πλήθος επανεκδόσεων σημαντικών βιβλίων σε νέες μειωμένες τιμές στησειρά Βιβλία που ξεχώρισαν, και ισάριθμα e-books υπόσχονται να καλύψουν κάθε αναγνωστική μας απαίτηση. Κάποια από αυτά μπορεί να μας αποσπάσουν για λίγο από τις ανησυχητικές ειδήσεις που ακούμε καθημερινά. Κάποια άλλα θα μας προβληματίσουν και θα κεντρίσουν τη σκέψη μας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να ανταλλάξουμε απόψεις με τους αγαπημένους μας συγγραφείς στην 27η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι έως τις 30 Ιουνίου καθώς και στο
Μπορεί ένα βιβλίο να παραμένει πάντοτε επίκαιρο;

«Όχι, δεν μπορώ να συμβιβαστώ!… Δεν μπορώ να εξακολουθώ να ’μαι μέσα σ’ αυτόν τον κόσμο σα να μην έχει συμβεί τίποτα, σα να μη συμβαίνει τίποτα!…»

(Αντώνης Σαμαράκης, Αρνούμαι)

Έχουμε τη χαρά και την τιμή να συμπεριλάβουμε στον κατάλογό μας τέσσερα έργα ενός από τους πιο σημαντικούς πεζογράφους της σύγχρονης ελληνικής λογοτεχνίας! Ο Αντώνης Σαμαράκης μας καλεί να επισκεφθούμε εκ νέου τις μικρές κιβωτούς που απαρτίζουν το έργο του, διασώζοντας νοήματα για την πατρίδα μας και για τον κόσμο, επείγοντα και ακριβή. Με την επανέκδοση του έργου του ευχόμαστε οι νέες γενιές να έχουν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν και να εμπνευστούν από τις ιστορίες και το όραμά του για τον άνθρωπο.
Μπορεί ένα βιβλίο να μας γεμίσει ελπίδα και πίστη;

Όταν ο Τζέικομπ έγινε δύο χρόνων, οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ο μικρός είναι αυτιστικός και δε θα μάθαινε ποτέ ούτε καν να δένει τα κορδόνια του. Σήμερα, σε ηλικία δεκατριών χρόνων, εργάζεται ως ερευνητής στον τομέα της κβαντικής φυσικής ενώ αναπτύσσει μια πρωτότυπη θεωρία στον τομέα της αστροφυσικής η οποία θα του εξασφαλίσει πολύ σύντομα μια υποψηφιότητα για το βραβείο Νομπέλ. Η Κριστίν Μπαρνέτ, μητέρα του Τζέικομπ, μας καταθέτει τη συγκλονιστική μαρτυρία της.


Μπορεί ένα βιβλίο να γλυκαίνει τις μέρες μας;

Ναι, αφού ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ Η ΖΑΧΑΡΗ. Επειδή μας αρέσει να ανακαλύπτουμε νέες ταλαντούχες πένες, σας παρουσιάζουμε με πολλή χαρά την Τέσυ Μπάιλα, με το νέο της μυθιστόρημα, που μας αφηγείται μια δυνατή ιστορία αγάπης με φόντο την Κρήτη πριν και κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ μας διαβεβαιώνει και η Γεωργία Δεμίρη, ενώ η Ελένη Δαφνίδη με την ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ υπογράφει ένα βιβλίο με σπαρταριστό χιούμορ, που είναι ό,τι πρέπει για να μπούμε στο κλίμα των διακοπών!



Μπορεί ένα βιβλίο να προκαλέσει τις αισθήσεις μας;

Η σειρά Crossfire έχει σπάσει παγκοσμίως όλα τα ρεκόρ, καθώς έχει κυκλοφορήσει σε 11 εκ. αντίτυπα και σε 39 χώρες. Το νέο βιβλίο της σειράς ΔΕΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ θα «ανάψει φωτιές». Το ίδιο συμβαίνει και με το διεθνές ερωτικό bestseller Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
Μπορεί ένα βιβλίο να εξορκίσει τους χειρότερους εφιάλτες μας;

Η Κάριν Σλότερ, η συγγραφέας που «γράφει με το ξυράφι» και σπάει παγκοσμίως κάθε ρεκόρ πωλήσεων στο αστυνομικό μυθιστόρημα, επανέρχεται με τη ΡΗΞΗ, ακόμη μια υπόθεση του χαρισματικού Γουίλ Τρεντ, που γνωρίσαμε μέσα από τον ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.


Μπορεί ένα «κλασικό» βιβλίο να λείπει από τη βιβλιοθήκη μας;

Έξι νέοι τίτλοι έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ: Μοναδικοί συγγραφείς, διαχρονικοί τίτλοι, εγγυημένη λογοτεχνική αξία και αναγνωστική απόλαυση σε σκανδαλιστικά χαμηλές τιμές!
Μπορεί ένα βιβλίο να προμηνύει το μέλλον;

Οι καταιγιστικές εξελίξεις στη χώρα μας απαιτούν ενημέρωση και μελέτη για να καταστούν κατανοητές. Ας διαβάσουμε πώς οι ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΣ μεθοδεύουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. Μήπως έχει έρθει η ώρα για μια ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ; Σε ένα εντελώς διαφορετικό κλίμα και ύφος, ανακαλύπτουμε στους ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ πώς αντιλαμβάνεται το δυστοπικό μέλλον η Χρυσηίδα Δημουλίδου.

Μπορεί ένα βιβλίο να φέρει το χιονιά μέσα στο κατακαλόκαιρο;

Αν μιλάμε για τους Γκρίσα, τότε αυτό είναι σίγουρο, καθώς θα δούμε το βιβλίο σε πολλές παραλίες, γιατί αν αρχίσεις να το διαβάζεις είναι αδύνατον να το κλείσεις πριν τελειώσει. Το βιβλίο έχει ήδη αποκτήσει φανατικούς αναγνώστες στο εξωτερικό. Στο ίδιο «σκοτεινό» κλίμα κινείται και Η ΘΥΣΙΑ, το τρίτο και τελευταίο μέρος της περιπετειώδους σειράς φαντασίας που ξεκίνησε να γράφει η Κέιλα Κλούβερ στα 15 της χρόνια.



Μπορεί ένα βιβλίο να διώξει τους δράκους και να κάνει τα παιδιά μας να συμπεριφέρονται καλύτερα;

Η απάντηση από δύο μοναδικές συγγραφείς!


Μπορεί ένα βιβλίο να μας ανοίξει την όρεξη για περισσότερο διάβασμα;

Όταν ο συγγραφέας ξέρει να μαγειρεύει πεντανόστιμες ιστορίες με διασκεδαστικό κείμενο σε στιχάκια και εκπληκτική εικονογράφηση!


Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Εμπνευσμένο από το κορυφαίο αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, το INFERNO είναι το πιο συναρπαστικό, το πιο προκλητικό και το πλέον καταιγιστικό μυθιστόρημα που υπογράφει μέχρι τώρα ο Νταν Μπράουν. Ο συγγραφέας του Κώδικα Da Vinci ξεπερνάει τον εαυτό του με ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα και διαβάζεται μονορούφι, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας..br /> Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου