Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα Εργαστηρίων για το Σεμινάριο "ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ"

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
«ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»


Φλώρινα, 1 Απριλίου 2013

Πρόγραμμα εργαστηρίων για το σεμινάριο
"ΚΡΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ"

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας θα πραγματοποιηθούν τα παρακάτω Εργαστήρια:

1.                 Αφηγηματικές Τεχνικές. Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την κ. Άννα Πολατίδου, Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Φλώρινας, την Τετάρτη, 3-4-2013, ώρα 17.30 μμ. ως 19.30 μμ.

2.                 Δημιουργική διδακτική αξιοποίηση αυθεντικού υλικού. Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δασκάλους) με τις κ. Κική Αμαραντίδου και κ. Βίκη Αντωνογιάννη, Εκπαιδευτικούς Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, και κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλο 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, την Τετάρτη, 3-4-2013, ώρα 19.30 μμ. ως 21.30 μμ.

3.                 Παραγωγή κειμένων στο πλαίσιο της συνεργατικής μάθησης. Εργαστήριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγούς) με την κ. Κωνσταντία Βαϊρινού, Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας, την Πέμπτη, 4-4-2013, ώρα 18.00 μμ. ως 20.00 μμ.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ» και είναι ελεύθερη η συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου και στα τρία εργαστήρια.


Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Κωνσταντίνος Ντίνας
Καθηγητής Γλωσσολογίας της Ελληνικής Γλώσσας και της Διδακτικής της
Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Κωνσταντία Βαϊρινού
Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας

Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας

Άννα Πολατίδου
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου