Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Εργαστήρια Κριτικού Γραμματισμού - 3 και 4 Απριλίου 2013

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΛΩΣΣΑΣ» ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ»
«ΟΜΙΛΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ»

Φλώρινα, 5 Απριλίου 2013

«Εργαστήρια Κριτικού Γραμματισμού»

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 3 και 4 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο του Προγράμματος για τον Κριτικό Γραμματισμό, που υλοποιεί τη φετινή σχολική χρονιά ο «Όμιλος Εκπαιδευτικών για τη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία» σε συνεργασία με το «Εργαστήρι Γλώσσας» του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας, πραγματοποιήθηκαν τα παρακάτω Εργαστήρια :
1.                 Αφηγηματικές Τεχνικές, για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την κ. Άννα Πολατίδου, Σχολική Σύμβουλο Φιλολόγων Φλώρινας,
2.                 Δημιουργική διδακτική αξιοποίηση αυθεντικού υλικού, για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δασκάλους) με τις κ. Κική Αμαραντίδου και κ. Βίκη Αντωνογιάννη, Εκπαιδευτικούς Πρότυπου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας, και κ. Όλγα Μούσιου-Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλο 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας, και
3.                 Παραγωγή κειμένων στο πλαίσιο της συνεργατικής μάθησης, για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Νηπιαγωγούς) με την κ. Κωνσταντία Βαϊρινού, Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας.

Τα μαθήματα θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 21 Απριλίου 2013, ώρα 18.00 – 21.00 μμ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «ΦΑΙΔΩΝ», με προσκεκλημένο τον Δημοσιογράφο και Διευθυντή του τηλεοπτικού σταθμού FLASH, κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, και θέμα συζήτησης «Ξεκλειδώνοντας τον δημοσιογραφικό λόγο: Μια κριτική προσέγγιση του λόγου των Μ.Μ.Ε.».
 
Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Κωνσταντίνος Ντίνας
Καθηγητής Γλωσσολογίας της Ελληνικής Γλώσσας και της Διδακτικής της
Πρόεδρος Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών Φλώρινας

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ
Κωνσταντία Βαϊρινού
Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής Φλώρινας
Όλγα Μούσιου-Μυλωνά
Σχολική Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Φλώρινας
Άννα Πολατίδου
Σχολική Σύμβουλος Φιλολόγων Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου