Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Φεβρουάριος 2013


Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Αν και η κάθε μέρα για τους ερωτευμένους είναι γιορτή, εμείς δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε: ο πιο ερωτικός μήνας είναι εδώ! Μαζί με τις νέες μας κυκλοφορίες, λοιπόν, σας προτείνουμε ορισμένα κατεξοχήν ερωτικά αναγνώσματα, που θα σας βάλουν στο κλίμα των ημερών, καθώς και μερικές συνταγές-δώρο από το αγαπημένο μας βιβλίο CUPCAKES για να εκπλήξετε ευχάριστα και γρήγορα το ταίρι σας την όμορφη εκείνη βραδιά.
Αυτό το μήνα, καλωσορίζουμε τον Στέφανο Δάνδολο στο εκδοτικό μας δυναμικό με ένα θρίλερ κατασκοπείας που ξετυλίγει μια συνταρακτική ιστορία πάθους, ενώ παράλληλα υποδεχόμαστε την Πασχαλία Τραυλού που επιστρέφει με το νέο της βιβλίο για τη ζωή και την ανθρώπινη ύπαρξη. Υποστηρίζουμε την πρωτοβουλία «Εκεί για σένα» για τη Μαρία Τζιρίτα και αφήνουμε τηλεφωνικά μηνύματα ευχών για την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου, ενώ, παράλληλα, απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας ΒΑΛΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ της Λένας Μαντά στην τηλεοπτική του μεταφορά, καθημερινά στις 16:50 στον ΑΝΤ1!
Στην ξένη λογοτεχνία, το 5ο μέρος της σειράς Σαξονικά Χρονικά από τον Μπέρναρντ Κόρνγουελ μας προσκαλεί σε μια επική σύγκρουση ανάμεσα σε Βίκινγκς και Αγγλοσάξονες ενώ ο βραβευμένος με Booker Πίτερ Κάρεϊ ισορροπεί δεξιοτεχνικά ανάμεσα στη μαγεία, την επιστήμη, την παράνοια, τη ματαίωση και τον έρωτα. Η αγαπημένη Ιρλανδή συγγραφέας Κάθι Κέλι, επίσης, προσκαλεί την ευτυχία μέσα στο ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΤΙΕΣ και μας κάνει να ονειρευτούμε.


Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΟΥΣΑ της Ιρένας Καραφύλλη κυκλοφόρησε στην Αυστραλία από τον εκδοτικό οίκο Picador Australia. Μια ελληνική ιστορία από ξένη συγγραφική ματιά ξεκινάει το ταξίδι της στον κόσμο! Απολαύστε το e-book της ελληνικής έκδοσης!

Η ανάγνωση των e-books είναι μια νέα συνήθεια που κερδίζει συνεχώς έδαφος. Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ ενισχύουμε διαρκώς τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο. Αποτέλεσμα; Μετράμε ήδη πάνω από 650 τίτλους e-books και συνεχίζουμε - για όλους εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε την ανάγνωση σε μια νέα διάσταση!
Ανήκουμε στο είδος των αναγνωστών που καταβροχθίζει τα βιβλία: κανείς δεν μπορεί να διαβάσει μόνο ένα! Γι αυτό, σας προτείνουμε αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σε επαφή! :-)

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, που φέτος εορτάστηκε στις 5 Φεβρουαρίου, σας υπενθυμίζουμε ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα που θα μπορούσε να είναι αληθινό. Το ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ CHAT; θα σας βάλει σε σκέψεις μέσα από μια ιστορία που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα.
Η σκληρή αλλά ρεαλιστική τοποθέτηση της ΣΑΡΑ ΝΤΑΡΕΡ ΛΙΤΜΑΝ θα οξύνει την προσοχή σας απέναντι στο Διαδίκτυο, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο, δεν είναι όμως υποχρεωτικά αθώο.
«Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από εφήβους και γονείς, καθώς μέσα από τη δυνατή ιστορία της Άμπι ο αναγνώστης μπορεί να προσεγγίσει το φαινόμενο του Cyber Grooming, να διευρύνει την επάρκειά του, να διαχειριστεί τα συναισθήματά του και την κοινωνική του δικτύωση με ασφάλεια».
Στεφανία Ι. Σουλή, συγγραφέας του βιβλίου ΑΘΕΑΤΗ ΒΙΑ


Πέντε νέοι τίτλοι παιδικής λογοτεχνίας για μικρούς αναγνώστες ηλικίας από 7 έως 12 ετών θα τους συντροφεύσουν αλλά και θα ξυπνήσουν το παιδί μέσα σας! Παράλληλα, με τα Εκπαιδευτήρια Δούκα οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργανώνουν έναν Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό για μαθητές δημοτικού! Αν το παιδί σας έχει συγγραφική φλέβα, δεν έχετε παρά να δείτε τις πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή.

Αντί να βλέπουμε τηλεόραση, να καθόμαστε με τις ώρες πάνω από τον υπολογιστή μας ή να παίζουμε βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ καλύτερο να περνάμε την ώρα μας κάνοντας κάτι δημιουργικό. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή να εξασκήσουμε τη δεξιοτεχνία μας, να ακονίσουμε τη φαντασία μας, να αισθανθούμε τη χαρά της δημιουργίας!

Στο βιβλίο αυτό με τις κατασκευές απ’ το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ο αγαπημένος τηλεοπτικός παρουσιαστής Χρήστος Δημόπουλος συγκεντρώνει 40 από τις πιο αγαπημένες του κατασκευές και μας δείχνει με απλά σκιτσάκια και οδηγίες βήμα βήμα πώς να τις φτιάξουμε κι εμείς. Εμπρός, λοιπόν, τι κάθεστε; Σας περιμένουν ατέλειωτες ώρες απόλαυσης. Καλή διασκέδαση!

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ το Σάββατο 25 Ιανουαρίου επισκέφθηκαν την Κιβωτό του Κόσμου, παρουσίασαν μία διαδραστική εκδήλωση για Το ημερολόγιο του Σπασίκλα και μοίρασαν βιβλία στους μικρούς θεατές-μέλη της Κιβωτού. Η συγκίνηση και η ευτυχία που μας γέμισαν τα χαμόγελα των παιδιών, η συμμετοχή τους και η αποτυπωμένη χαρά στα πρόσωπά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Μια μικρή γεύση μπορείτε να πάρετε από το video που μοιραζόμαστε μαζί σας. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης των Εκδόσεων Ψυχογιός και ήταν η πρώτη από μία σειρά που θα ακολουθήσουν. Θα χαρούμε να λάβουμε τις προτάσεις σχετικά με παρόμοια μέρη που θα μπορούσαμε να επισκεφθούμε. Σας ευχαριστούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου