Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Νέες Κυκλοφορίες | Μάρτιος 2012

Αγαπητοί αναγνώστες,
Καλωσορίζουμε την άνοιξη με νέες βιβλιοπροτάσεις για κάθε αναγνωστική προτίμηση.
Δύο «εκρηκτικά» βιβλία πολιτικο-οικονομικού περιεχομένου, τα ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ και ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ , περισσότερο επίκαιρα παρά ποτέ, μας προσφέρουν τροφή για σκέψη πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που μας αφορούν όλους.
Στον τομέα της λογοτεχνίας, η Σόφη Θεοδωρίδου περιπλανιέται σε δύσκολες εποχές της πατρίδας μας ακολουθώντας Τ’ΑΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΥΠΟΛΥΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ, ενώ ο Πάτρικ Ντεγουίτ, με το αριστουργηματικό μυθιστόρημα ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ, που κατέπληξε κριτική και κοινό, φτάνοντας μέχρι τη βραχεία λίστα για το Booker 2011, κερδίζει τώρα και τις δικές μας εντυπώσεις!
Αυτόν το μήνα εγκαινιάζουμε επίσης τη νέα μας σειρά CRIME με κορυφαίους τίτλους αστυνομικής λογοτεχνίας από κάθε γωνιά του πλανήτη, ενώ αν έχουμε διάθεση για… ηλεκτρονικό διάβασμα, μπορούμε να επισκεφθούμε το i-Books της Apple όπου η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών βιβλίων που διατίθενται παγκοσμίως είναι e-books των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ! Επιλέγουμε ανάμεσα σε 400 τίτλους κάθε είδους, κάνοντας αναζήτηση με τη λέξη psichogios. Παράλληλα, η Apple λανσάρει το νέο iPad. Η τρίτη γενιά του προϊόντος διαθέτει νέα, εκθαμβωτική οθόνη Retina, γεγονός που καθιστά την ανάγνωση ενός e-book μια πραγματικά νέα εμπειρία!
Και ας μην το ξεχνάμε: όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλαμε, ας θυμόμαστε πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ! όπως πιστεύει και η Λένα Μαντά με την επανακυκλοφορία της συλλογής διηγημάτων της, την ίδια ώρα που η Μεταξία Κράλλη μας προσφέρει μια θερινή ανάσα με το ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Καλές -και αισιόδοξες- αναγνώσεις,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου