Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Εκδόσεις Ψυχογιός - Ταξιδέψτε με Νέα Βιβλία στο Βερολίνο!

Αγαπητοί αναγνώστες,

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ολοκληρώνουν αριστοτεχνικά την τετραλογία του Εμφυλίου Πολέμου του Θοδωρή Παπαθεοδώρου και μας προβληματίζουν περισσότερο παρά ποτέ σχετικά με το φλέγον ζήτημα των δεινών του ελληνικού λαού. Όλοι μας κατά βάθος γνωρίζουμε πως η χώρα μας δεν είναι γεμάτη ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ. Ποιος είναι όμως ο μεγαλύτερός μας εχθρός ΤΩΡΑ; Ο Ουμπέρτο Έκο καταθέτει τη δική του οικουμενική απάντηση με το πολυαναμενόμενο νέο του βιβλίο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, την ίδια ώρα που ο Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι - ο οποίος είναι πλέον επίτιμος πολίτης της Σπάρτης - μας υπενθυμίζει πως στην ΑΡΕΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ το ένδοξο παρελθόν αποτελεί και παρακαταθήκη για το μέλλον.

Αλλάζουμε διάθεση συμμετέχοντας στο ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, γνωρίζουμε ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, αλλά με ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΖΩΕΣ, και συναντάμε τις ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ που αναζητούν την αλήθεια κάτω από τα ΣΒΗΣΜΕΝΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ του έρωτα και της ζωής. Ακολουθούμε τα ίχνη του ΛΥΚΟΥ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ και διεκδικούμε ένα τριήμερο ταξίδι στο Βερολίνο.

Ο υποψήφιος για το Booker 2010 ΠΙΤΕΡ ΚΑΡΕΪ μας προσκαλεί σε ένα διαφορετικό ταξίδι με το νέο του βιβλίο Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΛΙΒΙΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. Εκεί συναντάμε και τον θρυλικό SLASH, και αποτίουμε φόρο τιμής στον μεγαλοφυή STEVE JOBS, που θα μείνει στην ιστορία ως μια από τις πλέον ανατρεπτικές προσωπικότητες της τεχνολογικής εποχής.

Νέοι, ανανεωμένοι ΑΓΓΕΛΟΙ, ΑΘΑΝΑΤΟΙ, VAMPIRES και Νεοϋρκέζοι ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ κυκλοφορούν ανάμεσά μας με δίψα για αίμα, περιπέτεια, έρωτα, αλλά και για την εξαιρετική… ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ του Γιώργου Λεμπέση που κάνει θεατρική καριέρα στη χώρα μας, αλλά θα κατακτήσει και τους κινηματογράφους στην Αμερική, ενώ ο Παραμυθάς πετάει ξανά ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ και μας φέρνει πίσω στη χώρα μας με ασφάλεια!

Σας αποχαιρετούμε μέχρι τον επόμενο μήνα και σας ευχαριστούμε θερμά γιατί είναι ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ που απολαμβάνουν τα βιβλία μας. Με τη δική σας συμβολή, επιπλέον 37.000 διατροφικά σκευάσματα προσφέρθηκαν στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ.

Καλές αναγνώσεις,
Κλειώ Ζαχαριάδη & Πέγκυ Σκουλίδα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800
Fax 210-2819550
Email: marketing@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου