Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Γίνετε Φίλοι των Εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Αγαπητές φίλες / Αγαπητοί φίλοι,

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσπαθούν να σας κρατούν ενήμερους για όλες τις νέες κυκλοφορίες τους, τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητές τους μέσω τακτικής ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Για δική σας διευκόλυνση σας συνιστούμε να καταχωρίσετε τα πλήρη στοιχεία σας, κάνοντας την εγγραφή σας στο ανανεωμένο μας site, ώστε να:
•    λαμβάνετε γρήγορα, εύκολα και τακτικά τα νέα μας για κάθε είδους δραστηριότητές μας,
•    βρίσκετε στον υπολογιστή σας ενημέρωση από τις εκδόσεις μας για θέματα που εσείς έχετε επιλέξει ότι σας ενδιαφέρουν,
•    ενημερώνεστε εγκαίρως για προσφορές και ειδικά προνόμια.

Πατήστε ΕΔΩ για να κάνετε τώρα την εγγραφή σας και αυτόματα θα γίνετε φίλοι των εκδόσεών μας και της διαδικτυακής μας ομάδας με πολλά προνόμια:

•    Προτεραιότητα στην κράτηση θέσεων σε όσες δραστηριότητές μας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής (εργαστήρια για παιδιά, λέσχες ανάγνωσης, σεμινάρια, εκδηλώσεις) λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.
•    Έκπτωση 10% σε όλα τα βιβλία που πωλούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.
•    Έκπτωση 10% σε όλα τα υπόλοιπα προϊόντα (ξεχωριστά αντικείμενα και χαρτικά είδη) καθώς και στα έργα τέχνης που εκτίθενται στις περιοδικές εκθέσεις του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ.
•    Δυνατότητα τακτικής ενημέρωσης με το newsletter μας για νέες εκδόσεις, εκδηλώσεις, παιχνίδια και εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Το newsletter σάς αποστέλλεται εφόσον επιλέξετε το πεδίο "επιθυμώ να λαμβάνω ενημερωτικά δελτία".
•    Ειδικά προνόμια και υπηρεσίες που θα σας γνωστοποιούνται εγκαίρως.

Επειδή βασικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση του αναγνώστη, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε και το Αναγνωστικό Ανάστημα. Με την εγγραφή σας στην ομάδα μας και, ανάλογα με τις αγορές και τη συμμετοχή σας σε διάφορες δράσεις μας, κερδίζετε πολλά βιβλία και άλλα πλούσια δώρα.

Μην ξεχνάτε να μας ενημερώνετε σε περίπτωση που αλλάξει η ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή, εφόσον έχετε κάνει εγγραφή, να ενημερώνετε οι ίδιοι το προφίλ σας με τα νέα στοιχεία σας.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα αφορά τις εκδόσεις μας και τις δραστηριότητές μας. Θα χαρούμε να λάβουμε τα σχόλιά σας για τα βιβλία και τις δράσεις μας.

Σας ευχαριστούμε
Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου