Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Ιούλιος 2013

Αγαπητοί αναγνώστες,

Όσο περισσότερο πλησιάζουν οι διακοπές τόσο εντονότερη γίνεται η ανάγκη μας να ονειρευτούμε και πάλι. Αυτό το καλοκαίρι αφήνουμε στην άκρη τις έγνοιες και τα άγχη και ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα.
Ένα βιβλίο. Όλα τα συναισθήματα & όλη η δράση!
Το απόλυτο βιβλίο του καλοκαιριού δεν είναι άλλο από το INFERNO του Dan Brown.

Το πιο συναρπαστικό, το πιο προκλητικό και το πλέον καταιγιστικό μυθιστόρημα που υπογράφει μέχρι τώρα ο συγγραφέας είναι ένα θρίλερ υψηλών απαιτήσεων, που διαβάζεται μονορούφι, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Ο καθηγητής Ρόμπερτ Λάνγκτον και η νεαρή γιατρός Σιένα Μπρουκς μπλέκουν σε μια ανελέητη καταδίωξη από τους δρόμους της Φλωρεντίας μέχρι τα κανάλια της Βενετίας και τις υπόγειες στοές της Κωνσταντινούπολης κι εμείς τους ακολουθούμε με κομμένη την ανάσα! Η 1η έκδοση των 60.000 αντιτύπων εξαντλήθηκε μέσα στις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του.
Η Σάιρα Σα συνδυάζει αυτοβιογραφικά στοιχεία και μυθιστορία στη ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ και μας χαρίζει μια τρυφερή ιστορία για την απέραντη και άνευ όρων αγάπη των γονιών για τα παιδιά τους, ενώ η πολύ αγαπητή Σόφι Κινσέλα επιστρέφει με ένα μυθιστόρημα στο γνωστό χιουμοριστικό και ανάλαφρο στιλ της: ΝΥΧΤΑ ΓΑΜΟΥ! Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;…
Οι αποχρώσεις του έρωτα… είναι αποχρώσεις του κόκκινου!
Επιλέγουμε τις Εκδόσεις ΤΟΥΛΙΠΑ για αισθησιακά αλλά και αισθαντικά λογοτεχνικά ταξίδια με βιβλία που έχουν ήδη αγγίξει τις ευαίσθητες χορδές των αναγνωστριών και έχουν εκτοξευθεί στις πρώτες θέσεις του ελληνικού itunes!
Προτείνουμε βιβλία και e-books για κάθε ηλικία και αναγνωστική προτίμηση για ένα υπέροχο καλοκαίρι! Μια θάλασσα από βιβλία μάς περιμένει… ας βουτήξουμε λοιπόν στα βαθιά! Και αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσετε να κάνετε ΑΝΑΝΕΩΣΗ ή ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ μέσα από το www.psichogios.gr, πηγαίνοντας στην περιοχή Μελών πάνω δεξιά και κάνοντας «Είσοδο» και κατόπιν «Ανανέωση», αν είστε ήδη μέλη, ή επιλέγοντας «Εγγραφή», αν δεν είστε. Έτσι, θα λαμβάνετε το περιοδικό μας στο χώρο σας και θα ενημερώνεστε για τις πιο πρόσφατες εκδόσεις και εκδηλώσεις μας, θα λαμβάνετε μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για τα μέλη μας, και θα μπορέσετε να μπείτε σε κλήρωση για μια υπέροχη τετραήμερη κρουαζιέρα για δύο στο Αιγαίο, ένα τριήμερο ταξίδι για δύο στην Κωνσταντινούπολη, συλλεκτικά δώρα για τη ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ και δωροεπιταγές των 100 € των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου