Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Μάιος 2013




Αγαπητοί μας αναγνώστες,

Με το καλοκαίρι προ των πυλών, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς και επιλέγουμε
μαζί τα βιβλία που θα διαβάσουμε μέχρι τις διακοπές που έρχονται!
Άλλωστε, τι καλύτερο για τη διάθεσή μας από την ανάγνωση βιβλίων που
θα μας ταξιδέψουν με τις μαγικές ιστορίες τους;
Τρεις από τις πλέον αγαπημένες Ελληνίδες συγγραφείς μας χαρίζουν
τρία μοναδικά βιβλία που θα συζητηθούν όλο το καλοκαίρι!
Η Λένα Μαντά κάνει την ανατροπή και υπογράφει το συγκλονιστικό
βιβλίο ΜΕ ΛΕΝΕ ΝΤΑΤΑ, όπου πρωταγωνιστεί μια «σκοτεινή» γυναίκα,
η Ντάτα, κατά κόσμον Αλεξάνδρα, την οποία συναντήσαμε και στο
προηγούμενο βιβλίο της, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΨΥΧΗ. Η Χρυσηίδα Δημουλίδου
 με ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΣΚΙΩΝ ξεπερνάει για άλλη μια φορά τον εαυτό της και
μας ωθεί να αναρωτηθούμε μήπως τελικά τα σπίτια όπου ζούμε δεν είναι
τόσο άψυχα όσο πιστεύουμε, αλλά γίνονται σιωπηλοί μάρτυρες των
πράξεών μας. Η Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη επιστρέφει με το ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ,
που αποτελεί αυτόνομη συνέχεια των πολυαγαπημένων ΜΙΚΡΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ,
αφού πιάνει το νήμα από εκεί όπου το άφησε η Άρτεμη. Πρόκειται για ένα
μεθυστικό μυθιστόρημα, γεμάτο χρώματα και αρώματα, που προσφέρει
ό,τι πολυτιμότερο, την αγάπη.



Μετά τη ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ο Νόρμαν Στόουν επανέρχεται με τη ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, μια ανεκτίμητη συμβολή στην προσπάθειά μας να κατανοήσουμε τον εικοστό αιώνα και τον Πόλεμο που καθόρισε το πεπρωμένο της ανθρωπότητας όσο τίποτε άλλο. Στον αντίποδα βρίσκεται ο καθηγητής του βυζαντινού πολιτισμού στο τμήμα κλασικών σπουδών του Πανεπιστημίου της Πολιτείας του Οχάιο Αντώνης Καλδέλλης, ο οποίος μας παρουσιάζει με υπερηφάνεια τον ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ένα αρχαίο μνημείο, στα μάρμαρα του οποίου εδράζεται μια τρομερή πολιτισμική ένταση και μια θεολογική διαλεκτική χωρίς τέλος. Τέλος, επανακυκλοφορεί με νέα μειωμένη τιμή Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ, η οποία παραμένει πάντα διαχρονική και επίκαιρη.



Θέλετε να διαβάσετε κάτι καλό και το θέλετε ΤΩΡΑ; Ζήστε την εμπειρία της ανάγνωσης σε νέα διάσταση με ένα e-book! Μπείτε στην ηλεκτρονική μας συντροφιά στο facebook και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα που αφορούν τα e-books μας!
Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ είναι ένα μυθιστόρημα με ιδιαίτερη ευαισθησία για το ρατσισμό, μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι αληθινή, και τελικά ένα εξαιρετικό βιβλίο-καθρέφτης της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας. Στη σύγχρονη μεταφρασμένη λογοτεχνία, οι κοινωνικοί ρόλοι των εφήβων αντιμετωπίζονται από άλλη σκοπιά, αυτήν της έξυπνης κοπέλας που είναι εγκλωβισμένη στο κορμί ενός top model, στο νέο βιβλίο με τίτλο ΕΓΩ, Η ΝΙΚΙ - συνέχεια του βιβλίου ΕΓΩ, Η ΑΛΛΗ. Αν σας αρέσουν οι σειρές βιβλίων, μόλις κυκλοφόρησε και το τρίτο μέρος της νεανικής σειράς Ράιλι Μπλουμ, με τίτλο ΟΝΕΙΡΑ. Για όσους δεν τον γνωρίζουν ήδη, η Ράιλι είναι η μικρότερη αδελφή της γοητευτικής Έβερ που πρωταγωνιστεί στην best seller σειρά ΑΘΑΝΑΤΟΙ.



Τέσσερις νέοι ολόφρεσκοι τίτλοι παιδικής λογοτεχνίας για παιδιά από 4 έως 11 ετών θα γεμίσουν δημιουργικά τις ώρες σας μαζί τους και θα συμβάλλουν στην πνευματική τους καλλιέργεια!
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Σας περιμένουμε με χαρά στην 36η Γιορτή Βιβλίου στο Πεδίο του Άρεως από τις 24/5 έως τις 9/6, περίπτερο 99-102, για να συναντήσετε τους συγγραφείς μας και να αποκτήσετε ενυπόγραφα αντίτυπα με προσωπική αφιέρωση! Ακόμη, μπορείτε να γνωρίσετε τους αγαπημένους μας συγγραφείς σε μια από τις δεκάδες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε στα βιβλιοπωλεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Τέλος, ένας τυχερός αναγνώστης, ο μοναδικός σε όλο τον κόσμο, θα κερδίσει ένα εισιτήριο για Φλωρεντία, για να γνωρίσει από κοντά τον Νταν Μπράουν και να παρακολουθήσει την εκδήλωσή του για τους εκδότες του στις 5 Ιουνίου. Μήπως είστε εσείς; Δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ!

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.br /> Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου