Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα Νέα μας | Μάιος 2013 Νο 2


Bookmark and Share
Αγαπητοί μας αναγνώστες,

«Εκπέμπουμε» ζωντανά από την 36η Γιορτή Βιβλίου στο Πεδίον του Άρεως! Αν δε μας έχετε ήδη επισκεφτεί, σας περιμένουμε με χαρά στα περίπτερά μας, αρ. 99-102! Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τους συγγραφείς μας και να εξασφαλίσετε ενυπόγραφα αντίτυπα από τα νέα τους βιβλία! Και στη συνέχεια, σας περιμένουμε στην έκθεση στο Πασαλιμάνι, από 14 έως 30 Ιουνίου!

Η Καίτη Οικονόμου επιστρέφει με ένα αινιγματικό μα τρυφερό κοινωνικό μυθιστόρημα: Η ΚΑΡΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ. Κι εμείς θυμόμαστε τη λαχτάρα που νιώθουμε κάθε φορά που τελειώνουμε ένα βιβλίο της για το αμέσως επόμενο μυθιστόρημα που θα καταθέσει όπως πάντα «από καρδιάς»! Η Σοφία Βόικου υπογράφει μία ερωτική ιστορία με καλλιτεχνικό παρασκήνιο, στα αχνάρια του best seller της ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ. Πρόκειται για μια θυελλώδη ερωτική σχέση ανάμεσα σε ένα διάσημο γλύπτη, τον Άγγελο Αυγερινό, και τη μαθήτριά του, Τερέζα, που ξεπερνάει τα σύνορα της Ελλάδας. Άραγε το αστέρι της Τερέζας θα ανατείλει ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ;


«Για να χάσεις βάρος πρέπει να πεινάσεις πολύ». «Το αυγό αυξάνει τη χοληστερόλη του αίματος». «Αν θέλεις να χάσεις βάρος, μην τρως υδατάνθρακες». Αυτά και άλλα πολλά ακούμε καθημερινά από φίλους και γνωστούς, «ειδικούς» και μη, από περιοδικά και τηλεόραση. Τίποτε από αυτά που διαβάσαμε δεν προσεγγίζει, έστω και λίγο, την αλήθεια.

Μαθαίνουμε λοιπόν τα πάντα για τη σωστή διατροφική συμπεριφορά από το διατροφολόγο των σταρ Γιώργο Μουλίνο, με ένα βιβλίο-σύμμαχο στην πιο κατάλληλη εποχή του χρόνου!


Τρία αγαπημένα βιβλία, που κέρδισαν το στοίχημα του χρόνου, επανακυκλοφορούν με νέα μειωμένη τιμή. Η ΠΕΤΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ, βραβευμένη με το βραβείο Goncourt, και το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΑΒΟΝΑ έκαναν το πέρασμά τους και από τον κινηματογράφο. Η πρώτη ομότιτλη ταινία, σε σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα Ατίκ Ραχίμι, προβάλλεται ακόμη στις αίθουσες και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τους σινεφίλ, ενώ τη δεύτερη την περιμένουμε με ανυπομονησία. Τέλος, το κινηματογραφικής πλοκής ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΣΑΛΙ υπόσχεται να συναρπάσει τους λάτρεις του ιστορικού μυθιστορήματος με περίπου 1.000 χορταστικές σελίδες ατελείωτης δράσης και σκανδαλιστικά χαμηλή τιμή.




Δύο νέες προσθήκες στη σειρά ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ θα γεμίσουν ποιοτικά το χρόνο μας:
Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ, ένα ιδιαίτερο βιβλίο για ένα κορίτσι-λύκο κι έναν άθεο, με φόντο ένα ηλιόλουστο νησί της Μεσογείου στην εποχή του Μεσαίωνα, αποδεικνύεται διαχρονικό, αφού το καλό και το κακό, η ηθική, η αγάπη και η σκληρότητα αποτελούσαν ανέκαθεν σημεία αναφοράς στις συγκρούσεις μεταξύ των ανθρώπων. Από τον πολυβραβευμένο Ζιλμπέρ Σινουέ επανεκδίδεται το ατμοσφαιρικό μυθιστόρημα εποχής Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ, με πρωταγωνίστρια τη Σεχραζάτ, που θεωρείται ως ένα από τα πλέον αντιπροσωπευτικά έργα του.


Θέλετε να διαβάσετε κάτι καλό και το θέλετε ΤΩΡΑ; Με πάνω από 750 τίτλους e-books, ζήστε την εμπειρία της ανάγνωσης σε νέα διάσταση! Μπείτε στην ηλεκτρονική μας συντροφιά στο facebook και ενημερωθείτε για όλα μας τα νέα που αφορούν τα e-books μας! Μη χάσετε την τριλογία του Λέιφ Πέρσον, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, που έγινε και τηλεοπτική σειρά στο εξωτερικό!
ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ, στην τέταρτη περιπέτειά τους, μας παίρνουν μαζί τους σε ένα μεγάλο ταξίδι με το αυτοκίνητο σε διάφορα μέρη της Αμερικής! Είστε έτοιμοι; Φτιάξτε τα πράγματά σας και φύγαμε!


Η πολυγραφότατη Μάρω Βαμβουνάκη, που έχει ήδη κατακτήσει το ενήλικο αναγνωστικό κοινό με τις καίριες ψυχολογικές της εμβαθύνσεις και το λυρισμό της, απευθύνεται αυτή τη φορά σε παιδιά από 9 έως 14 ετών με ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ και τα οδηγεί σε μια μαγευτική, ευτυχισμένη περιπέτεια «παλαιάς κοπής»! Στον αντίποδα, το υπερμοντέρνο MONSTER HIGH, που προβάλλεται και ως τηλεοπτική σειρά στο site του STAR, φτάνει στο τέλος με την 4η συνέχεια! Θα καταφέρουν άραγε όλα τα μέλη της απίστευτης παρέας να πούνε «τέλος καλό, όλα καλά»;

Η συγγραφέας και ψυχολόγος Αθηνά Ανδρουτσοπούλου μετά τις ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ έχει να μοιραστεί μαζί μας ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ! Τα παιδιά μεγαλώνουν, οι ερωτήσεις αλλάζουν!



Έξι βιβλία για μικρά παιδιά θα μας χαρίσουν όμορφες ώρες οικογενειακής διασκέδασης!






Αυτό το μήνα σάς φυλάξαμε μια έκπληξη! Χαμηλές τιμές και στα e-books! Προμηθευτείτε 58 τίτλους με μόνο 6,99 € έκαστο!

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο unsubscribe@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου