Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα Νέα μας | Νοέμβριος 2012


Αγαπητοί αναγνώστες,
Ο Νοέμβριος μας βρίσκει σε διάθεση εορταστική ενάντια στο γκρίζο κλίμα των ημερών!
Με πολύ μεγάλη χαρά και κέφι σάς προσκαλούμε σε δύο πάρτι που ετοιμάσαμε!
Ελάτε να χορέψουμε στους ρυθμούς των Rolling Stones στις 21/11 και να γιορτάσουμε
την έκδοση της βιογραφίας του Mick Jagger, και υποδεχθείτε δύο συγγραφικές ιδιοφυΐες
στο πάρτι μας με θέμα «Η Δύση συναντά την Ανατολή» στις 29/11.
Ο Χαρούκι Μουρακάμι συναντά τον Τζόναθαν Φράνζεν στο Λουκούμι Bar, όχι live
βέβαια, αλλά σε μια βραδιά αφιερωμένη σε δύο από τις σημαντικότερες λογοτεχνικές
προσωπικότητες του αιώνα μας, ντυμένη με τις αγαπημένες μουσικές τους!
Η είσοδος είναι ελεύθερη και στα δύο πάρτι! Save the dates :-)
Ο μάγος της ισπανικής λογοτεχνίας Κάρλος Ρουίθ Θαφόν μάς ταξιδεύει ξανά στο Κοιμητήριο των Λησμονημένων Βιβλίων, ενώ ο Τζόναθαν Φράνζεν μάς ξεναγεί στην ΕΙΚΟΣΤΗ ΕΒΔΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, το βιβλίο που σήμανε την εμφάνισή του στα γράμματα και την αρχή μιας δημιουργικής πορείας, που θα τον κατέτασσε στους κορυφαίους δημιουργούς της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Παράλληλα, το βραβευμένο με Booker Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΙ επιστρέφει με νέο εξώφυλλο για να σας ταξιδέψει σε μια μοναδική ιστορία που εγγυόμαστε ότι δε θα ξεχάσετε ποτέ. Αυτή τη φορά, η εμπειρία μεταφέρεται και στις αίθουσες του κινηματογράφου! Το Δεκέμβριο από την ODEON!
Ο Λέιφ Πέρσον μάς χαρίζει το δεύτερο μέρος της τριλογίας Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ με επίκεντρο της ιστορίας τη Φράξια Κόκκινος Στρατός (Μπάαντερ-Μάινχοφ). Η Σάρα Μπλέντελ, η Νο 1 συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας στη Δανία, αποκαλύπτει πως ποτέ δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι είδους συντρίμμια θα προκαλέσει το ατέλειωτο παιχνίδι της περιέργειας και του κινδύνου…
Αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τον ημίθεο της ροκ κουλτούρας Mick Jagger εκδίδοντας τη βιογραφία του και διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι! Σας περιμένουμε!
Η Αθηνά Πάνου, γνωστή στην μπλογκόσφαιρα με το κωδικό όνομα Sugar Buzz, μας μυεί στην ξεχωριστή τέχνη των CUPCAKES! 30 εύκολες, πρωτότυπες και κυρίως πεντανόστιμες συνταγές, αλμυρές και γλυκές, για τα αγαπημένα σας κεκάκια!
Αγαπημένα βιβλία, παλιά και νεότερα, σε ηλεκτρονική μορφή! Πάνω από 600 τα e-books μας μέχρι τώρα! Εσείς πόσα έχετε διαβάσει;
Νέος Σπασίκλας και νέα Ξενέρωτη στα βιβλιοπωλεία. Τα λόγια είναι περιττά :-)
Και το γέλιο εγγυημένο! Θα σαλέψουν από τη ζήλια τους η Σαλεμένη Σούλα και η Σοφία η Κουτσομπόλα!
Με χαρά υποδεχτήκαμε στη χώρα μας την Άλισον Νόελ. Περιηγηθείτε σε φανταστικές περιπέτειες από πολλές χώρες και μη χάσετε την καμπάνια μας για τα Vampire Diaries στην TV!
Book videos & TV spots


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου