Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΝΤΗ

Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας ενημερώνουμε για το νέο μας τίτλο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις μας τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012. Ο συγγραφέας θα είναι διαθέσιμος για παρουσίαση στο χώρο σας μετά τις 15 Νοεμβρίου. Παραμένω στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Με εκτίμηση,
Κέλλυ Ιωαννίδου
Διευθύντρια Μarketing
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΝΤΗ
Λ.Βουλιαγμένης 70
Ελληνικό   16 777
Τ 2109638790
F 2109638791
M 694-7005467
kioannidou@kalendis.gr
kelly.ioannidou@gmail.com
www.kalendis.gr


                  [Ο Αστέρης το νεαρό αστέρι]
       του Κώστα Ζαφειρίου

Σειρά: Η επιστήμη τραγουδιέται
Εικονογράφηση: Γαρυφαλιά Λευθέρη
Μουσική επιμέλεια: Κώστας Ζαφειρίου
Σελίδες: 48, 4ΧΡ, βιβλίο με CD
Εξώφυλλο: Σκληρόδετο
Διάσταση: 22X31
Τιμή: 16 ευρώ
ISBN: 978-960-219-264-1

Κάποτε, σε ένα μακρινό γαλαξία ζούσε ο Αστέρης, ένα μικρό γαλαζωπό αστεράκι που ήθελε να δει, να ακούσει, να μάθει και να κάνει λάθη. Ο γαλαξίας δε χωρούσε την περιέργειά του, έτσι ο Αστέρης ξεκίνησε για ένα μεγάλο αστρικό ταξίδι, όπου θα συναντήσει κόκκινους γίγαντες, λευκούς νάνους, μαύρες τρύπες και άλλα πολλά του σύμπαντος τα θαυμαστά!
Με ξεναγό τον κύριο Γουτ, το φοβερό εξερευνητή του παράξενου κόσμου της επιστήμης, οι μικροί μας φίλοι θα συνοδεύσουν τον Αστέρη στην περιπέτειά του και θα γνωρίσουν το διάστημα, θα παίξουν, θα δοκιμάσουν τις γνώσεις τους, θα διασκεδάσουν, μα πάνω απ’ όλα θα κάνουν μια όμορφη βόλτα στο σύμπαν.
«Ο Αστέρης το νεαρό αστέρι» είναι το πρώτο βιβλίο της σειράς Η Επιστήμη Τραγουδιέται, που έχει ως στόχο να εισάγει τα παιδιά στον κόσμο της επιστήμης με εύληπτο και ευχάριστο τρόπο. Αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για τους μικρούς αναγνώστες από 6 ετών και άνω, η οποία με όχημα την αφήγηση σε έμμετρο λόγο τούς μεταφέρει στον κόσμο της γνώσης. Η περιπέτεια του μικρού αστεριού συναρπάζει τα παιδιά, ταυτόχρονα όμως πλουτίζει τις εμπειρίες τους γύρω απ' το μαγευτικό σύμπαν. Ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του βιβλίου ενισχύεται με τις δραστηριότητες που περιλαμβάνει, ένα χρήσιμο γλωσσάρι, επιτραπέζιο παιχνίδι και CD με την αφήγηση της ιστορίας.
Ένα βιβλίο για τους μικρούς μας φίλους που συνδυάζει την περιπέτεια με τη γνώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου