Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Νέες Κυκλοφορίες | Σεπτέμβριος 2012

Aν δεν βλέπετε το newsletter πατήστε εδώ
Για να λαμβάνετε πάντα το newsletter μας στο inbox σας, μπορείτε να εισάγετε
το newsletter@psichogios.gr στο βιβλίο διευθύνσεών σας.


Αγαπητοί αναγνώστες,

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να είναι κατεξοχήν… σχολικός μήνας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι τα σεπτεμβριανά αναγνώσματα είναι μόνο παιδικά! Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με συναρπαστικά βιβλία για όλες τις ηλικίες και για όλα τα ενδιαφέροντα!
Στην ελληνική λογοτεχνία θα συζητηθεί πολύ η επιστροφή της Δήμητρας Μανθεάκη, με ένα συνταρακτικό βιβλίο, βασισμένο σε αληθινή ιστορία, με θέμα έναν απαγορευμένο έρωτα ενάντια στον κώδικα τιμής της Μάνης του ’40. Επίσης σας προτείνουμε το ατμοσφαιρικό νέο μυθιστόρημα της Τούλας Τίγκα με φόντο τον απέραντο θεσσαλικό κάμπο από το 1881 μέχρι σήμερα. Διαβάστε δύο ξεχωριστά βιβλία με άρωμα εποχής που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές, ήθη και έθιμα.
Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης και ο Δημήτρης Μαμαλούκας μας ξεναγούν αριστοτεχνικά σε δρόμους που,
όπως η τέχνη, δεν έχουν τέλος.


Ο Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι υπογράφει ένα
ιστορικοκοινωνικό μυθιστόρημα, που ταξιδεύει
τον αναγνώστη στην Ιταλία του περασμένου αιώνα,
στα χρόνια των Παγκόσμιων Πολέμων, αποκαλύπτοντας
μια άλλη πτυχή του συγγραφικού ταλέντου του.
Στις 14 Φεβρουαρίου του 1989, ο Σαλμάν Ρούσντι δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από κάποιο δημοσιογράφο ο οποίος του ανακοίνωσε ότι είχε «καταδικαστεί σε θάνατο» από τον Αγιατολάχ Χομεϊνί. Τότε άκουσε για πρώτη φορά τη λέξη φετφά . Όλη η εξωφρενική περιπέτεια του συγγραφέα περιγράφεται με τα δικά του λόγια στην αυτοβιογραφία του με τίτλο ΤΖΟΖΕΦ ΑΝΤΟΝ - ένα ψευδώνυμο το οποίο επέλεξε για τη δική του προστασία και το οποίο προέρχεται από τα μικρά ονόματα των αγαπημένων του συγγραφέων Κόνραντ και Τσέχοφ. Πρόκεται για ένα εκδοτικό γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας που θα καλυφθεί από τα διεθνή ΜΜΕ.
Περισσότεροι από 500 τίτλοι e-books σας περιμένουν στο site μας. Τι σας προτείνουμε για αυτόν το μήνα;
Ένα νέο ημερολόγιο θα κάνει τις μέρες σας πιο ευχάριστες! Το 16μηνο ημερολόγιο του απίθανου Σπασίκλα σάς κρατάει συντροφιά από το Σεπτέμβρη του 2012 έως και το Δεκέμβριο του 2013, με ξεκαρδιστικές εικόνες και μοναδικά αυτοκόλλητα! Ποτέ άλλοτε οι μέρες δεν ήταν τόσο διασκεδαστικές :-)
Το ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ξεκίνησε; Μην ανησυχείτε! Ξέρουμε τα πάντα για ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ! :-)
Η καλύτερη συντροφιά όταν τελειώνει το διάβασμα για το σχολείο είναι ένα βιβλίο λογοτεχνικό! Το διάβασμα εξάπτει τη φαντασία των παιδιών!
Και να μην ξεχνάμε ότι αυτός ο Σεπτέμβρης είναι μήνας… Ρόαλντ Νταλ! Όχι μόνο συμπληρώνονται 30 χρόνια από την έκδοση του ΜΦΓ, αλλά γιορτάζουμε και τα γενέθλια του αγαπημένου συγγραφέα στις 13 Σεπτέμβρη! Χαρούμενο μήνα «Ρόαλντ Νταλ», λοιπόν!
Αν αναζητάτε βιβλία κατάλληλα για τα παιδάκια που ξεκινούν φέτος το σχολείο ή που βιάζονται να μάθουν, 8 νέοι τίτλοι θα σας λύσουν τα χέρια.
Book Videos
Σας ευχόμαστε καλό -διαβαστερό!- φθινόπωρο :-)

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας.
Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου