Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Εκδόσεις Ψυχογιός - Βιβλία για Χρόνια Πολλά!

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί και γονείς,

Υποδεχόμαστε το Δεκέμβριο με αισιόδοξη διάθεση και σας καλωσορίζουμε σε γιορτινό κλίμα με νέα υπέροχα βιβλία που θα κερδίσουν τις καρδιές των μικρών αναγνωστών.

Αυτή τη χρονιά, με τα νέα ενισχυμένα προγράμματα Φιλαναγνωσίας και Ευέλικτης Ζώνης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, η παιδική λογοτεχνία κατέκτησε μια ιδιαίτερη θέση μέσα στις σχολικές αίθουσες. Χιλιάδες μαθητές από 960 δημοτικά σχολεία έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν το πρόγραμμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντά τους, να συναντηθούν με συγγραφείς, να γνωρίσουν ξεχωριστούς λογοτεχνικούς ήρωες, και, όσο τα σχολικά βιβλία απουσιάζουν από την τάξη, να «ταξιδέψουν» στον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής γλώσσας και της φαντασίας με λογοτεχνικά έργα.

Τώρα που οι διακοπές πλησιάζουν και η διάθεση μέσα στην τάξη είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη, είναι μια όμορφη στιγμή να ανακαλύψετε μαζί με τους μαθητές σας τρόπους για να «ζωντανέψετε» ένα λογοτεχνικό έργο, ή να διοργανώσετε μια εκδήλωση σε συνεργασία με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων (τηλ.: 210 2804852). Αναζητήστε περισσότερες ιδέες στον ανανεωμένο θεματικό κατάλογό μας και προτείνετε βιβλία για κάθε τάξη που τα παιδιά θα απολαύσουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Οι 16 ημέρες διακοπών αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για ξεκούραση και διασκέδαση. Εντάσσοντας και τα βιβλία σε πρωτότυπες δραστηριότητες μαζί με τα παιδιά, μπορείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες ακόμα πιο δημιουργικές:

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, όταν κλείνει ένα βιβλίο, ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας. Ζήστε αυτή την εμπειρία μαζί μας!

Χαρούμενες γιορτές!
Κλειώ Ζαχαριάδη & Σταυρούλα Γεωργακοπούλου
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800
Fax 210-2819550
Email: schools@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου