Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ - Τα Βιβλία που Περιμένατε!

Αγαπητοί αναγνώστες,

Τα φύλλα του φθινοπώρου άρχισαν να πέφτουν, ΤΑ ΡΟΔΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ όμως μόλις άνθισαν, ενώ ένας ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ διαγράφεται πλέον στον ορίζοντα. Οι νέες κυκλοφορίες μας θα σας παρασύρουν σε πολύπλοκα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ , τη στιγμή που Ο ΤΥΦΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ κάνει την επανεμφάνισή του.

Την ίδια ώρα, περίεργες φιγούρες έρχονται να μας συναντήσουν: ένας ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ , ένα κοριτσάκι με ΡΟΖ ΜΑΛΛΙΑ , Ο ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ και ένα αγοράκι που φωνάζει: ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ . Περίεργα πράγματα…

Έχουν άραγε έγνοιες και τα παιδιά; Ώρα να τις αφήσουμε όλοι στην άκρη, με λογοτεχνικές αποδράσεις, τον νέο διαγωνισμό με έπαθλο ένα τριήμερο ταξίδι στο Βερολίνο αλλά και μεγάλες κληρώσεις, μεγάλα έπαθλα για… μεγάλους νικητές ! Αν πιστεύετε κι εσείς ότι «Όσο πιο πολλά προσφέρεις, τόσο περισσότερα εισπράττεις» , στηρίξτε το έργο του WWF μέσα από το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2012 , τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου για την υποστήριξη του WWF Ελλάς! Παράλληλα, αν είστε λάτρεις της νέας τεχνολογίας και των eBooks , ακολουθήστε μας στο eBooks Psichogios Digital στο facebook για να είστε πάντα σε επαφή και με τις εξελίξεις!

Καλό Φθινόπωρο!
Κλειώ Ζαχαριάδη & Πέγκυ Σκουλίδα

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800
Fax 210-2819550
Email: marketing@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου