Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ


ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία  ο 3ος Διαγωνισμός Ορθογραφίας για μαθητές Γ΄ Γυμνασίου που διοργάνωσε η Ένωση Φιλολόγων Ν. Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας. Συμμετείχαν εικοσιοκτώ (28) μαθητές από Γυμνάσια της Π.Ε. Φλώρινας, οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και με ευγενή άμιλλα.
Οι μαθητές διαγωνίστηκαν στην ορθογραφία, την ετυμολογία, την ερμηνεία και τον σχηματισμό πρότασης με λέξεις, οι οποίες επιλέχθηκαν με κλήρωση από τράπεζα λέξεων.
Από τη βαθμολογία όλων των επιπέδων προέκυψε η παρακάτω δεκάδα (με σειρά κατάταξης):

Α/Α
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
1
ΣΙΩΚΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
2
ΚΟΥΦΗ
ΜΑΡΙΑ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
3
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
4
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
5
ΓΚΟΥΛΟΥ
ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
6
ΙΩΣΗΦ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
7
ΣΙΩΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ - ΚΑΛΛΙΟΠΗ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
8
ΣΙΩΚΗ
ΣΩΤΗΡΙΑ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
9
ΜΑΣΤΟΡΑ
ΒΑΓΙΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ
10
ΚΛΗΝΤΣΑΡΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Στους τρεις πρώτους μαθητές απονεμήθηκαν βραβεία και  δώρα από τον χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας ενώ όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν αναμνηστικό δίπλωμα.
Όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους.
Ως διοργανωτές  οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Καθηγητών Πληροφορικής για την τεχνική βοήθεια, και, ιδιαίτερα, τον κ. Γεωργίου Σωτήριο για την επιμέλεια της αφίσας και τον κ. Στυλιάδη Κων/νο για την ηλεκτρονική καταχώριση και έκδοση των αποτελεσμάτων.  Ακόμη, ευχαριστούμε θερμά τις φιλολόγους – μέλη της Ε.Φ.Φ. Αραμπατζή Χρύσα,  Ντέμου Μαρία και Παλιάτσου Βασιλική για τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή του Διαγωνισμού.
Επιπλέον,  ευχαριστούμε τον Δήμο Φλώρινας, τη Λιγνιτική Μελίτης Α.Ε. - Κλάδο Α.Η.Σ. Μελίτης και την Μ.Ε.Τ.Ε. Α.Ε. για τη σημαντική οικονομική τους βοήθεια, χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση του διαγωνισμού.
Θα πρέπει επίσης να ευχαριστήσουμε τις φιλολόγους των Γυμνασίων της Π.Ε. Φλώρινας που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκαν με προθυμία στην πρόσκληση της Ένωσης και προετοίμασαν με ζήλο και αποτελεσματικότητα τους συμμετέχοντες μαθητές.
Τέλος, ευχαριστούμε όλους όσοι στήριξαν και ενίσχυσαν ηθικά τους διαγωνιζόμενους μαθητές με την παρουσία τους στον διαγωνισμό.
Οι μεγαλύτερες ευχαριστίες ανήκουν φυσικά στους ίδιους τους μαθητές που συμμετείχαν σε αυτόν τον 3ο Διαγωνισμό Ορθογραφίας. Τους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε θερμά.
Για το ΔΣ της ΕΦΦ
Η Πρόεδρος
Αθηνά Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου