Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Διασκεδάστε με αποκριάτικες δράσεις φιλαναγνωσίας!

Facebook Twitter More...
Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Οι Απόκριες έχουν έρθει! Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας αποτελεί προτεραιότητά μας και θεωρούμε ότι τα βιβλία μας μπορούν να υποστηρίξουν τον σκοπό αυτό σε διάφορες σχολικές δραστηριότητες! Έτσι και τις Απόκριες, είμαστε δίπλα σας με πολλές ιδέες για να γιορτάσετε «φιλαναγνωστικά» και ταυτόχρονα να διασκεδάσετε με τους μαθητές σας!

Σας προτείνουμε λοιπόν να διαβάσετε βιβλία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και να συνοδεύσετε την ανάγνωση με αποκριάτικες δράσεις φιλαναγνωσίας! Φτιάξτε με τους μαθητές σας μάσκες σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνουμε και απολαύστε τις Απόκριες παρέα με τους ήρωες των βιβλίων!
Αποκριάτικη κλήρωση! Ντυθείτε με τους μαθητές σας, στείλτε μας στο kids.teens@psichogios.gr τις φωτογραφίες της τάξης σας με τις μάσκες που σας προτείνουμε και μπείτε στην κλήρωση για 10 βιβλία για τη βιβλιοθήκη του σχολείου σας!
Διαβάστε τα παρακάτω βιβλία, κάντε κλικ στους ήρωες για να κατεβάσετε τις οδηγίες κατασκευής των μασκών…
…και ντυθείτε «αχινός», «ροφός» και «πεσκανδρίτσα»! …και ντυθείτε «αλφαβήτα»! …και ντυθείτε «Κοκκινοσκουφίτσα» & «Πινόκιο»!
…και ντυθείτε «μάγος»! …και ντυθείτε «μαγισσούλα»! …και ντυθείτε «καουμπόισσα»!
Διαβάστε τα παρακάτω βιβλία, κάντε κλικ στους ήρωες για να κατεβάσετε τις οδηγίες κατασκευής των μασκών…
…και ντυθείτε «πριγκίπισσα»! …και ντυθείτε «πειρατής»! …και ντυθείτε «Κοπέρνικος»!
Διαβάστε τα παρακάτω βιβλία, κάντε κλικ στους ήρωες για να κατεβάσετε τις οδηγίες κατασκευής των μασκών…
… και ντυθείτε «Mιχάλης ο Χάμπουργκερ»! …και ντυθείτε «Πίπη Φακιδομύτη»! …και ντυθείτε «Γκρεγκ», «Ράουλι» και «Μάνι»!
…και ντυθείτε «βρομύλος»! …και ντυθείτε «ντετέκτιβ»! …και ντυθείτε «θείος κατσικοπόδαρος»!

Σκοπός μας είναι η ενημέρωσή σας για τις νέες κυκλοφορίες μας. Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις του νόμου 2472/97 περί διαφημιστικών μηνυμάτων, αφού φέρει ευκρινώς τα πλήρη στοιχεία του αποστολέα, καθώς και δυνατότητα διαγραφής από τη λίστα παραληπτών. Εάν λάβατε το μήνυμα αυτό κατά λάθος, παρακαλούμε δεχθείτε τις απολογίες μας. Για να διαγραφεί η διεύθυνσή σας, παρακαλούμε πατήστε href="mailto:kids.teens@psichogios.gr?subject=Newsletter%20Sxoliko%20Unsubscribe" target="_blank"> ΕΔΩ ή στείλτε e-mail στο kids.teens@psichogios.gr με θέμα Newsletter Sxoliko Unsubscribe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου