Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Οκτώβριος 2013

Facebook Twitter More...
Αγαπητοί αναγνώστες,

Καλό φθινόπωρο! Όσο ο καιρός κρυώνει, τόσο πιο πολύ
αναζητάμε τη ζεστασιά του σπιτιού μας, και ένα καλό
βιβλίο είναι η ιδανική συντροφιά για το απόβραδο!
Ενημερωθείτε για τους ολοκαίνουργιους τίτλους μας και
επιλέξτε αυτούς που σας ταιριάζουν περισσότερο!
Αγαπημένοι συγγραφείς επανέρχονται στο λογοτεχνικό
προσκήνιο - Θάνος Κονδύλης, Γιώτα Φώτου, Νίκος Γούλιας,
Τηλέμαχος Κώτσιας, με ατμοσφαιρικά μυθιστορήματα εποχής-,
ενώ δύο νέες συγγραφείς μάς κερδίζουν με τα πρώτα τους
βιβλία - Δήμητρα Ιωάννου και Αφροδίτη Βακάλη.
Ο Θάνος Δραγούμης με τη νέα καταιγιστική περιπέτειά του
ΜΑΥΡΗ ΑΥΓΗ, επίκαιρη όσο ποτέ, φωτογραφίζει την πολιτική,
κοινωνική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα του σήμερα.
Επίσης, υποδεχόμαστε τη γνωστή ραδιοφωνική παραγωγό,
στιχουργό και παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού στην πρώτη
της συγγραφική προσπάθεια με τίτλο ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΟΥ,
μια σύγχρονη ερωτική ιστορία. Πλήθος νέων τίτλων
με ποικίλη θεματολογία θα καλύψουν κάθε αναγνωστική
προτίμηση! Παράλληλα, γιορτάζουμε μια πολύ σημαντική
βράβευση! Ο Αιμίλιος Σολωμού τιμήθηκε με το Βραβείο
Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2013 για το βιβλίο του
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΙΑΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ!
Στην ξένη λογοτεχνία, η συγγραφέας Λι Φλέμινγκ μάς δίνει ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ, ένα μυθιστόρημα στο ύφος του βιβλίου «Το νησί» της Βικτόρια Χίσλοπ. Η συγγραφέας μεταφέρει τον αναγνώστη στην Κρήτη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου ο έρωτας σε καιρό πολέμου αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση όταν είσαι στη λάθος πλευρά.

Μπορεί ο Χαρούκι Μουρακάμι να μην κέρδισε ούτε φέτος το Νομπέλ Λογοτεχνίας, για το οποίο θεωρείτο το «φαβορί», ωστόσο μας χαρίζει ακόμη ένα αριστούργημά του σε απευθείας μετάφραση από τα ιαπωνικά. Το μυθιστόρημα ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΩΡΕΣ είναι μια αφήγηση που υπνωτίζει, ένα κομψοτέχνημα , σύντομο, άκρως ιδιαίτερο και, ως συνήθως, απολαυστικό.

Στην παράδοση που δημιούργησαν συγγραφείς όπως ο Μπέρναρντ Κόρνγουελ και ο Στίβεν Πρέσφιλντ, το βιβλίο ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙA του Νομπλ Σμιθ αποτελεί ένα πλούσιο σε λεπτομέρειες και χορταστικό ιστορικό μυθιστόρημα γύρω από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο.

Τέλος, τιμούμε τον Τζόναθαν Φράνζεν που διακρίθηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Λογοτεχνίας της εφημερίδας Die Welt.
Με περισσότερους τίτλους παρά ποτέ, τα βιβλία γενικών γνώσεων θα κεντρίσουν τη σκέψη μας, θα μας προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις, θα μας δώσουν μια πλήρη εικόνα της σύγχρονης ζωής και θα μας βοηθήσουν σε πολλούς τομείς του καθημερινού βίου!
H ηλεκτρονική μας παρέα μεγαλώνει! Όχι μόνο σε τίτλους - πάνω από 800 ebooks! - αλλά και σε φίλους! Γίνετε κι εσείς φίλοι μας στο facebook page που έχουμε αποκλειστικά για τα ebooks!
Τι συνέβη στη Λένα μετά το ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ; ΧΑΜΟΣ… το δεύτερο βιβλίο της σειράς! Η Ντέαρ συνεχίζει και αυτή την περιπέτειά της στο δεύτερο μέρος των ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ! Η ΕΠΙΛΟΓΗ της Κίρα Κας, που έχει πουληθεί σε 15 χώρες και έχει βρεθεί στην πρώτη θέση της λίστας των μπεστ σέλερ της New York Times, συνδυάζει στοιχεία του The Bachelor με το Hunger Games, ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη Κυβέλη τα βάζει με όλους στην ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ,, ένα βιβλίο που θα σου κόψει την ανάσα.
Μέσα από ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ θα μεταφερθείς σε μια φανταστική περιπέτεια επιπέδου Χάρι Πότερ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σ’ το προτείνει η ίδια η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Το βιβλίο έγραψε ο γνωστός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ Κρις Κολόμπους, που υπογράφει ταινίες όπως ο Χάρι Πότερ, τα Γκούνις και τα Γκρέμλινς! Το ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ άνοιξε, εσύ τολμάς να μπεις; Ο Μάικλ Σκοτ επιστρέφει με το πέμπτο βιβλίο της σειράς ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΛΑΜΕΛ -που έχει πουλήσει περισσότερο από 4 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως- με τίτλο Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ!

Στο ΜΑΓΙΚΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ θα μάθεις πώς να φτιάχνεις γλυκά με… μαγικές δυνάμεις, ενώ ο Ντέιβιντ Ουάλιαμς, ο νούμερο ένα ευπώλητος συγγραφέας παιδικών βιβλίων στην Αγγλία, μας συστήνει τον ΚΥΡΙΟ ΒΡΟΜΥΛΟ, όπου με χιούμορ και γραφή που θυμίζει το ύφος του Ρόαλντ Νταλ, , θίγει σημαντικά κοινωνικά θέματα.
Στα Φρούτα μας έρχονται ΟΙ ΝΑΥΑΓΟΙ ΤΗΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑΣ από τον Γιάννη Ρεμούνδο στη σειρά Ξινόμηλο ενώ τρία νέα βιβλία στη σειρά Βατόμουρο, για παιδιά 7 ετών και άνω, θα χαρίσουν στα παιδιά μας δημιουργικές ώρες γεμάτες φαντασία! Από τους γνωστούς και αγαπημένους συγγραφείς: Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Γιώργο Κατσέλη και το συγγραφικό δίδυμο Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη!
Η Ράνια Μπουμπουρή μας μαθαίνει ΜΙΑ ΤΡΕΛΗ ΤΡΕΛΗ ΑΛΦΑΒΗΤΑ τραγουδιστά, με βραβευμένους στίχους από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά, ευφάνταση εικονογράφηση, μελοποίηση του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου και με τις φωνές πασίγνωστων ερμηνευτών, όπως του Διονύση Σαββόπουλου, του Γιάννη Ζουγανέλη, του Φοίβου Δεληβοριά, του Πάνου Μουζουράκη, της Σαβίνας Γιαννάτου, του Δημήτρη Σταρόβα, του Νίκου Ζιώγαλα και πολλών ακόμη αγαπημένων καλλιτεχνών.

Στην πολύ αγαπημένη σειρά ΒΡΕΣ ΜΕ προστέθηκαν άλλοι δύο τίτλοι τίτλοι ενώ για τους νεαρούς … σεφ μόλις κυκλοφόρησε το ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ! Αποκτήστε γνώσεις μαγειρικής και περάστε όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά σας!
Αγαπημένα βιβλία σε συναρπαστικά χαμηλές τιμές για να διατηρήσετε την όρεξή σας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Εσείς κι εμείς, πάντα σ’ επαφή! :-)
Κάθε μήνα, τρεις τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να διαβάσουν ένα βιβλίο πριν την κυκλοφορία του! Αυτό το μήνα, διαβάστε το νέο βιβλίο του Δημήτρη Στεφανάκη, ΑΡΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ! Λάβετε μέρος στην κλήρωση και διεκδικήστε ένα από τα τρία αντίτυπα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου