Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ - Εκλογές 17 Δεκ 2012


                        Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
                         Ανακοινώνεται ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων Συμβουλίων (Διοικητικού και Εποπτικού) της Π.Ε.Φ., για τη διετία 2012-2014, θα διεξαχθούν στις 17 Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα. Η ψηφοφορία στην Αθήνα θα γίνει, με προσωπική προσέλευση των μελών, στα γραφεία της Π.Ε.Φ. (Πολυτεχνείου 6), από 8 π.μ. μέχρι 8 μ.μ.  
                         Ειδικότερα, οι φιλόλογοι της επαρχίας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην ψηφοφορία και δεν έχουν παραλάβει σχετικό φάκελο με εκλογικό υλικό, μπορούν να τυπώσουν από την ιστοσελίδα μας (www.p-e-f.gr)  το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ και το ΔΕΛΤΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ και να το αποστείλουν, σύμφωνα με τις οδηγίες, μαζί με το αποδεικτικό  πληρωμής της συνδρομής για το 2012,έγκαιρα στη διεύθυνση POSTE RESTANTE, KENTΡΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ, 102 00, ΑΘΗΝΑ. 
                        Συγκεκριμένα, για την περιοχή της Φλώρινας ανακοινώνουμε πως ψηφοδέλτια βρίσκονται και στο Γραφείο των Σχολικών Συμβούλων Φιλολόγων και όποιος είναι εγγεγραμμένος στην Π.Ε.Φ. μπορεί να προμηθευετεί από κει και να αποστείλει το ψηφοδέλτιό του μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου 2012 στη διεύθυνση που προαναφέρθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου