Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δράσεις Φιλαναγνωσίας των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ στα Σχολεία


Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, αγαπητοί σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων,

Στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ πιστεύουμε ότι ένα βιβλίο είναι ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους αναγνώστες, το συγγραφέα και τον κόσμο όλο.

Και ο μοναδικός τρόπος για να γίνει πράξη αυτό το τρίπτυχο είναι οι δράσεις φιλαναγνωσίας στα σχολεία!

Πάνω από 50 συγγραφείς, περισσότερα από 900 παιδικά βιβλία και 19 δράσεις φιλαναγνωσίας, πλήρως εναρμονισμένες με τα προγράμματα φιλαναγνωσίας του ΕΚΕΒΙ, θα φέρουν τους μαθητές ένα βήμα πιο κοντά στο λογοτεχνικό βιβλίο.

Σας προτείνουμε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω δράσεις φιλαναγνωσίας για τους μαθητές σας:



















Για περισσότερες πληροφορίες για όλες τις παραπάνω δράσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελένη Βαζούρα, Υπεύθυνη Σχολικών Εκδηλώσεων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (email: evazoura@psichogios.gr ή τηλεφωνικά στο 2102804852, ώρες: 12:00-14:00).

Οι περισσότερες από τις παραπάνω δράσεις μπορούν να μεταφερθούν και σε σχολεία της επαρχίας. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε μαθητές απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας να έρθουν σε επαφή με τους δημιουργούς και με βιβλιοφιλικές δραστηριότητες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κάνουμε πραγματικότητα μια τόσο μοναδική εμπειρία για τους μαθητές σας!

Τα σχολεία που επιλέγουν μία από τις παραπάνω δράσεις θα επωφεληθούν ειδικών παροχών:
- Αφίσες για τις τάξεις
- Ενημερωτικό υλικό για τους εκπαιδευτικούς
- Ενημερωτικό υλικό για τους μαθητές
- Σελιδοδείκτες για τους μαθητές
- Ενυπόγραφα βιβλία με προσωπική αφιέρωση Έλληνα συγγραφέα μας για τους μαθητές
- Δώρο βιβλία επιλογής μας για τη βιβλιοθήκη της τάξης που πραγματοποιεί την εκδήλωση

Κάθε σχολείο που θα πραγματοποιήσει μία από τις παραπάνω δράσεις φιλαναγνωσίας σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα έχει την ευκαιρία να συστήσει σε ένα άλλο σχολείο να διοργανώσει επίσης μία από αυτές τις δράσεις. Τότε το πρώτο σχολείο θα λάβει ως ευχαριστήριο δώρο δέκα βιβλία εντελώς δωρεάν για τη βιβλιοθήκη του, μόλις ολοκληρωθεί η δράση στο σχολείο που έλαβε τη σύσταση!

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν γενικά τη διοργάνωση δράσεων φιλαναγνωσίας στο σχολείο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Μόλις επιλέξετε ποια από τις παραπάνω δράσεις φιλαναγνωσίας επιθυμείτε να προσφέρετε στους μαθητές σας, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση που θα βρείτε ΕΔΩ. Μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διοργανώσουμε από κοινού την εκδήλωση.

Να μας στέλνετε φωτογραφίες (κάνοντας κλικ ΕΔΩ) και να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας (μέσω email στο evazoura@psichogios.gr).

Θα περιμένουμε με χαρά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου