Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Νέες Κυκλοφορίες | Φεβρουάριος 2012

Αγαπητοί φίλοι,

Αυτόν τον κατεξοχήν ερωτικό μήνα παραδιδόμαστε στα δεσμά της αγάπης με την ανάγνωση των νέων βιβλίων των Μαρία Τζιρίτα (Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ), Νικόλ-Άννα Μανιάτη ( ΑΟΡΑΤΟΣ ΔΕΣΜΟΣ) και Φανή Πανταζή (ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ).
Γιορτάζουμε τα γενέθλια του ενός έτους της σειράς Ψ Λογοτεχνία, ενθυμούμενοι τον πρώτο τίτλο που κυκλοφόρησε πέρσι ίδια εποχή (ΕΡΩΣ 13, συλλογικό έργο), καθώς και με την κυκλοφορία των νέων βιβλίων Η ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΦΟΙΝΙΚΑ (Γιάννης Ρεμούνδος), Η ΜΑΓΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ (Ντίνα Κίτσου) και ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ, ΝΤΟΣΤΟΓΙΕΦΣΚΙ (Ατίκ Ραχίμι).
Παράλληλα, χαιρόμαστε με την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ και ταξιδεύουμε στο ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ με τον μοναδικό Ουμπέρτο Έκο.

Ανάμεσα σε άλλα εκδοτικά νέα, έχουμε τη χαρά να μοιραστούμε μαζί σας την υποψηφιότητα του βιβλίου ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ της Τζένης Θεοφανοπούλου για το Κρατικό Βραβείο εφηβικού-νεανικού λογοτεχνικού βιβλίου ενώ η διαδραστική μας εφαρμογή «Το ψαράκι που μπορούσε να ευχηθεί» έφτασε στην 1η θέση όλων των εφαρμογών στην Ελλάδα στο iPad του iTunes. Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη! Τέλος, για τους ήρωες που… κυκλοφορούν ανάμεσά μας, νέες αφίξεις αναμένονται προσεχώς! Μάθετε περισσότερα για τους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ, τους ΑΓΓΕΛΟΥΣ, τα VAMPIRES και τους ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ στην ειδική σελίδα που δημιουργήθηκε στο facebook!

Καλές αναγνώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου