Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Καλώς ήρθατε στη βιβλιο-τρεχάλα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες,

Σας καλωσορίζουμε στη ΒΙΒΛΙΟΤΡΕΧΑΛΑ, ένα μαραθώνιο ανάγνωσης βιβλίων των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, όπου κερδίζετε διαβάζοντας!
Πρόκειται για ένα διαγωνισμό που εγκαινιάζουν οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ στα σχολεία για το σχολικό έτος 2011-2012, ο οποίος ευελπιστούμε να οδηγήσει σε μια στενότερη επαφή των μαθητών με το λογοτεχνικό βιβλίο και να κινητοποιήσει τους μαθητές θετικά με απώτερο στόχο τη φιλαναγνωσία.
Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν μπορούν μέσα από την ευχάριστη δραστηριότητα της ανάγνωσης ενός βιβλίου να βοηθήσουν στην ενίσχυση της βιβλιοθήκης του σχολείου τους, καθώς το πρώτο βραβείο αντιστοιχεί σε βιβλία αξίας 900€. Ταυτόχρονα, οι νικητές θα έχουν μια ευκαιρία να απολαύσουν μία εκπαιδευτική εκδρομή, όπου θα ξεναγηθούν σε επαγγελματικούς χώρους σχετικούς με τη δημιουργία και την παραγωγή ενός βιβλίου!
Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό;
Αφού δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε αριστερά, επιλέξτε ένα οποιοδήποτε βιβλίο των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, διαβάστε το, και όταν ολοκληρωθεί η ανάγνωση, ο συγγραφέας του βιβλίου ή κάποιος συνεργάτης των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα αναλάβει την αξιολόγηση αυτής.
Δηλαδή, εάν οι μαθητές που θα έχουν διαβάσει το βιβλίο απαντήσουν σωστά σε 8 από τις 10 ερωτήσεις, τότε η ανάγνωση θεωρείται έγκυρη. Και μπορείτε να μας ενημερώνετε για κάθε επόμενη ανάγνωσή σας, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για κάθε βιβλίο που θα διαβάζετε!
Το σχολείο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες αναγνώσεις κερδίζει!
Για να επιλέξετε τα βιβλία που θα διαβάσετε, μπορείτε να επισκεφθείτε το site των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (http://www.psichogios.gr/) ή να επισκεφθείτε το κατάστημα των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ (Μαυρομιχάλη 1, Αθήνα για τα σχολεία εντός Αττικής), ή να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη του σχολείου σας ή του Δήμου σας, ή να επισκεφθείτε ένα βιβλιοπωλείο.
Κάθε σχολείο θα λαμβάνει αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή του.
Σε αυτόν το διαγωνισμό... ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!
Θα περιμένουμε με χαρά τις συμμετοχές σας!

Με εκτίμηση,
Ελένη Βαζούρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου