Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Psichogios Publications-Newsletter June 2011

Το καλοκαίρι φέτος μας βρίσκει μέσα σε ένα κλίμα εγρήγορσης και αναταραχής. Εκτός από την ευχή μας για μια περισσότερο ΗΘΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, παραθέτουμε μια σκέψη της συγγραφέως μας, Νοέλ Μπάξερ, από μια εξαιρετικά επίκαιρη συνέντευξή της: «Η ανεργία είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορείς να την παρακάμψεις. Ούτε να κάνεις πως δεν υπάρχει και να σφυρίζεις κλέφτικα. Δεν μπορώ να λύσω το πρόβλημα, μπορώ να θυμίσω ότι η καρδιά του προβλήματος είναι ανθρώπινη». Εμείς συνεχίζουμε από τη θέση μας να στηρίζουμε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με 10 λεπτά από κάθε βιβλίο μας και στόχο τη συγκέντρωση 150.000 € μέσα στη φετινή χρονιά. Με τη συμμετοχή σας διατέθηκαν ήδη 75.000€ στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS. Αρωγοί μας και συνοδοιπόροι όλοι εσείς που διαβάζετε τα βιβλία μας! Σας ευχαριστούμε.
Σε συγκυρίες όπως αυτή, αναδεικνύεται ξεκάθαρα η σημασία της καλλιέργειας του πνεύματος, ως τρόπου επαγρύπνησης και καταπολέμησης της ΑΜΝΗΣΙΑΣ για όλα τα δυσάρεστα που συμβαίνουν. Αλλά ας μη γελιόμαστε. Οι κοινωνικές δομές υποσκάπτονται παντού: ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ από την ευημερούσα Σουηδία και ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΙΧΝΗ, που οδηγούν μέχρι τις φαρμακοβιομηχανίες κατά του AIDS, αποδεικνύουν πως η διαφθορά δεν κάνει εθνικές διακρίσεις, ενώ πίσω στη χώρα μας μπορεί να συμβεί ένα ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ανά πάσα στιγμή.
Αλλά, πάλι, ένα μυθιστόρημα όπως ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΩΝΟΣ της Μάρως Βαμβουνάκη μπορεί και να δροσίσει τη σκέψη μας και να μας χαρίσει ψυχική ανάταση, ενώ οι ΜΕΡΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ του Δημήτρη Στεφανάκη μας κάνουν εθνικά υπερήφανους με το Prix Mediterranee Etranger με το οποίο διακρίθηκαν πρόσφατα.
Συνεχίζουμε την επικοινωνία μας με πιο ανάλαφρη διάθεση και σας προτείνουμε εύγευστες συνταγές με απλά υλικά από τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου: σαλάτες, τυριά, κοτόπουλο και ζυμαρικά! Παράλληλα, προσφέρουμε σε δύο παιδιά δωρεάν κατασκήνωση φέτος το καλοκαίρι, ενώ όλα τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν στη θρυλική Χώρα του Ποτέ με την ΤΙΝΚΕΡ ΜΠΕΛ ή να απολαύσουν ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΓΑΒΡΙΕΛΑΣ.
Με τις διακοπές προ των πυλών, διοργανώσαμε μοναδικά ταξίδια στη Στοκχόλμη και στο Πάπιγκο, ενώ στα ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΑ που έχουν ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΕΣ ΑΓΑΠΕΣ κλείνουμε ραντεβού για αναζωογόνηση πνεύματος και σώματος. Ας χαρούμε το καλοκαίρι, αναζητώντας το ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΑΛΛΙ και απολαμβάνοντας ΤΟ ΘΡΟΪΣΜΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΣ.

Κλειώ Ζαχαριάδη & Πέγκυ Σκουλίδα
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800
Fax 210-2819550
e-mail : marketing@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου