Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Μαθήτριες του Γυμνασίου Αμυνταίου θα Διαβάσουν από το Έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Ράδιο Λέχοβο 97.1

Μαθήτριες του Γυμνασίου Αμυνταίου θα Διαβάσουν την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 από το Έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Ράδιο Λέχοβο 97.1
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 160 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μας λογοτέχνη Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αμυνταίου με υπεύθυνο τον Τρύφωνα Βαλιάγα, θα διαβάσουν από το έργο του δύο μαθήτριες του γυμνασίου Αμυνταίου στο Ράδιο Λέχοβο 97.1 . Το πρώτο είναι απόσπασμα από το διήγημα του ¨Η Αποσώστρα¨ και θα το διαβάσει η μαθήτρια της Β' Γυμνασίου Άννα Δημητριάδου & το δεύτερο είναι απόσπασμα από το πρώτο κεφάλαιο ¨Της Φόνισσας¨ και θα το διαβάσει η μαθήτρια Γυμνασίου Κατερίνα Κίτσε. Την επιλογή των κειμένων και τη διδασκαλία της ανάγνωσης έκανε η Φιλόλογος του Γυμνασίου Αμυνταίου Τάνια Σερμπίνη.
Η ηχογράφηση που θα ακούσετε την Τρίτη 12 Απριλίου 2011 στην εκπομπή "στο ρυθμό της μέρας" λίγο μετά τις 9:00 το πρωί στο ράδιο Λέχοβο 97.1 έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων αμφιθέατρο του Γυμνασίου Αμυνταίου. Συντονιστείτε.
Περισσότερα :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου