Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Προσφορές από την ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. - Ενημέρωση
Φέτος τα Χριστούγεννα ευχηθείτε με μεγάλα βιβλία σε μικρές τιμές. Η Εκδοτική Αθηνών εγγυάται την πολυτέλεια και το κύρος των επιλογών σας. Φέτος τα Χριστούγεννα η Εκδοτική Αθηνών, μία από τις παλαιότερες και βραβευμένες εταιρείες στο χώρο του βιβλίου, σας προτείνει δώρα αξίας, καλαισθησίας και μοναδικής ποιότητας σε τιμές – έκπληξη. Είκοσι πακέτα δώρων με θέματα θρησκείας, λεξικογραφίας, περιήγησης, ιστορίας, λευκώματα εικονογραφημένα με αριστουργήματα τέχνης καθώς και ξενόγλωσσα βιβλία, είναι μερικές από τις προτάσεις μας. Παρακάτω σάς αναφέρουμε ενδεικτικά μερικές από αυτές που περιέχει ο κατάλογος προσφορών μας για τα Χριστούγεννα 2010 :
Προσφορά 1 : 20% Στα παρακάτω βιβλία:
§ Ιστορία Του Ελληνικού Έθνους - Σειρά 17 Τόμων
§ Ελληνική Τέχνη – Σειρά 15 Τόμων
§ Παυσανίας – Σειρά 5 Τόμων
§ Μουσική
§ Πάτμος – Ελληνικά - Αγγλικά
§ Σινά – Ελληνικά - Αγγλικά
§ Ελληνική Μυθολογία – Σειρά 5 Τόμων
§ Ελληνική Ιστορία
Προσφορά 2 : 60% Στην Σειρά: Θησαυροί του Αγίου Όρους
Προσφορά 3 : Με την αγορά Παγκόσμια Μυθολογία, δώρο η Ολυμπία του Μανώλη Ανδρόνικου
Προσφορά 4 : 30% Έκπτωση σε Πακέτο 4 Βιβλίων με θέμα Ελλάδα (Ελλάδα, Ελληνικά Σπήλαια, Ελληνική Μυθολογία, Ελληνική Μαγειρική)
Προσφορά 5 : 30% Έκπτωση στη Σειρά : Ο Θησαυρός της Ορθοδοξίας
Προσφορά 6 : 40% Έκπτωση με την αγορά του τόμου ΙΣΤ της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, με δώρο το βιβλίο Ελληνική Λογοτεχνία
Κατεβάστε εδώ όλο τον Κατάλογο : «Προσφορές Χριστούγεννα 2010» - Αρχείο pdf - 686 KB
Για τις παραγγελίες σας, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210-3608911-13. Εμείς αναλαμβάνουμε να στείλουμε τα βιβλία σε εσάς ή κατευθείαν στους παραλήπτες των δώρων σας.
Επιπλέον όλο το Δεκέμβριο στα γραφεία μας, στην οδό Ιπποκράτους 13, στον 1ο όροφο, θα λειτουργεί bazaar με χριστουγεννιάτικες προσφορές. Έτσι, αν θέλετε, μπορείτε να διαλέξετε επιτόπου τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και να ανταλλάξουμε ευχές με γλυκίσματα, καφέ και βιβλία.
TEL : 210 3608911 | FAX : 210 3608914
E-mail : info@ekdotikeathenon.gr | Website: http://www.ekdotikeathenon.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου